Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.kattegatcentret.dk her
I Vinterferien er der STENSIKKERT et hav af oplevelser for både børn og voksne i Kattegatcentret! Velkommen til 'STENET' VINTERFERIE 2016! Du kan både ta' på 'stenet' opdagelse med vores guide, Havets Ven, male flotte hav-sten med en kunstner, opleve de dygtige sæler hapse sild og lave numre, se dykkeren fodre fisk i Oceanariet – og mærke gyset, når hajerne flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd! Velkommen til et hav af ’stenede’ vinterferie-oplevelser for hele familien i Kattegatcentret!
Oplevelser i vinterferien (uge 7)

'Stenede' oplevelser i vinterferien for hele familien

I Vinterferien (uge 7) er der et hav af 'STENEDE' oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne i Kattegatcentret - og det bliver sjovt, det er STENSIKKERT! Velkommen til 'STENET' VINTERFERIE 2016!

I Vinterferien (uge 7) kan du blandt andet ta' på 'stenet' opdagelse med vores guide, Havets Ven, og blive klogere på stens betydning for livet i havet. Du kan også male flotte hav-sten med dit eget personlige budskab på - og derudover må du selvfølgelig heller ikke gå glip af dagens mange 'stenede' fodringer! Oplev de dygtige sæler hapse sild og lave numre, se dykkeren fodre fisk i Oceanariet - og mærk gyset, når hajerne flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd!

Onsdag den 17. feb. kl. 11 kan du også følge med på tætteste hold, når Doktor Knivskarp dissekerer en 'stenet' fisk - og hvis du tør, har du også chancen for at overnatte blandt hajerne i vinterferien! Torsdag den 18. feb. og onsdag den 24. feb. slår vi nemlig dørene op for "Zzzzov med hajerne for familier"!

Velkommen til 'stenede' vinterferie-oplevelser for hele familien i Kattegatcentret!


Mal flotte hav-sten i vinterferien – og lad stenen vandre!

Er du ligesom os bidt af havet, og synes du også, at havet "Rocks"? Så har du chancen for at sprede det gode budskab i vinterferien, hvor vi hver dag kl. 11-13 maler flotte hav-sten! En hyggelig og sjov vinterferieaktivitet for både børn og voksne!

Du bestemmer selv dit hav-motiv, og om du vil skrive et budskab på stenen - og du bestemmer selvfølgelig også selv, om du vil have dit kunstværk med hjem til vindueskarmen, eller du vil lægge stenen på en strand nær dig, så en anden kan få glæden ved at finde stenen med dit personlige budskab - og måske blive mindet om at passe rigtig godt på havet. Følg de flotte sten på Instagram #HavetRocks!

Få fri entré i Vinterferien, hvis du hedder Sten!

Det er helt 'stenet'! I anledning af de 'stenede' oplevelser og aktiviteter i vinterferien, giver vi alle med navnet Sten (eller Steen) som fornavn eller mellemnavn gratis entré i hele uge 7! HUSK sygesikringsbevis eller kørekort.

Program: Oplevelser og aktiviteter i vinterferien den 13.-21. februar (uge 7):


10.00: Juhuuuu - Kattegatcentret åbner! Velkommen til 'stenet' vinterferie!
11.00: Ta’ på 'stenet' opdagelse med vores guide, Havets Ven, og bliv klogere på stens betydning for livet i havet (undtagen onsdag den 17. feb.)
Onsdag den 17. feb. kl. 11:00: Dr. Knivskarp dissekerer en 'stenet' fisk! En gigantisk helleflynder på 120 cm og 22 kg!
11.00-13.00: Havet 'Rocks'! Mal flotte hav-sten - og lad stenen vandre!
12.00: De søde sæler fodres og trænes i lagunen
13.00: Dykkeren tager masken på og fodrer i Oceanariet
14.00: Haps … tid til træning og fodring af de store tropiske hajer!
15.00: De søde sæler fodres og trænes i lagunen
15.30: Ta’ på 'stenet' opdagelse med vores guide, Havets Ven, og bliv klogere på stens betydning for livet i havet
17.00: Vi siger tak for en 'stenet' dag!
Tirsdag den 18. feb.: Overnat hos hajerne i vinterferien! Læs mere her

Se vinterferiens spændende program her

Dyk med hajer i vinterferien!

Spring ud på dybt vand og dyk med hajer i vinterferien! Få et prøvedyk i vores Oceanarium og gi’ de fem hajarter et haj-five. Er du certificeret dykker, venter store tropiske hajer på dig i hajtanken … Læs mere om at dykke med hajer i vinterferien her

Overnat med hajerne i vinterferien!

Har du prøvet at sove under eller ved siden af store hajer? Så har dig og din familie chancen i vinterferien, hvor vi slår dørene op for "Zzzzov med hajerne for familier" torsdag den 18. februar og onsdag den 24. februar. En uhyggelig hyggelig familieoplevelse, der bider sig fast for altid! Læs mere om at 'Zzzzove med hajerne' i vinterferien her

Køb et månedpas for kun 20 DKK ekstra

Vidste du, at du for en rund 20-er kan forlænge dit besøg til en hel måned? Køb et månedspas for kun 20 DKK ekstra i forhold til en almindelig dagsbillet og besøg Kattegatcentret ligeså mange gange du vil i en hel måned! Køb månedspas, entrébilletter og årskort i webshoppen

Uhmmm der er vinterstemning med 'Vinterfisk' - læs mere om vinterstemning i vinterferien her

Læs mere om vinterbadning i Kattegatcentret

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2017
Hovedsponsor: