Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.kattegatcentret.dk her
Læs her om nogle af de mange spændende udstillinger i Kattegatcentret - en hel ny verden lige til at dykke ned i! Prøv blandt andet kræfter med havet i oplevelseszonen Havet in Action, dyrk alger og lær om bæredygtige spisefisk i oplevelseszonen Havet i maven og lær om den lækre laks i udstillingen "Laksen fra å til hav".
Udstillinger

Udstillinger i Kattegatcentret

Læs her om nogle af de mange spændende udstillinger i Kattegatcentret - en hel ny verden lige til at dykke ned i! Prøv fx kræfter med havet i oplevelseszonen "Havet in Action", sæt tænderne i havet i oplevelseszonen "Havet i maven", og kom med under vandet, når laksen finder tilbage til sin føde-å for at gyde.

Prøv kræfter med havet i ´Havet in Action`

I vores oplevelseszone ’Havet in Action’ skal du ikke kigge på – her skal du være med! Du skal trykke, pumpe, løbe, hoppe og på egen hånd udforske havets imponerende kræfter. Pulsen skal nok komme i vejret, for både arme, ben og hoved bliver udfordret, når du lærer om alt fra havstrømme og tidevand til store bølger og hurtige havdyr.

Læs mere om Havet in Action her

Sæt tænderne i havet i ´Havet i maven`

Uhmmm, i vores oplevelseszone ’Havet i Maven’ disker vi op med en bæredygtig fiskemenu i vores virtuelle seafood-restaurant. Mon du får smag for den gode samvittighed? Du kan også dyrke alger i algelaboratoriet og blive klogere på algernes mange anvendelsesmuligheder. Og så er der i øvrigt points, hvis du klasker grønne fisk – husk at dukke dig for de røde!

Målet er, at du bliver bidt af at passe godt på havet! Det bliver du, når du kender til havet som ressource – altså, når du kan kende forskel på grønne, gule og røde fisk, er klog på MSC-mærket og ved, hvilke spisefisk, der er bæredygtige.

Indholdet i algelaboratoriet er udviklet i tæt samarbejde med forskere fra AlgeCenter Danmark.

Læs mere om Kattegatcentrets mere end 250 arter af dyr og mange akvarier her

Se dagens program her

Køb billetter i webshoppenTil toppen
Copyright Kattegatcentret 2017
Hovedsponsor: