Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.kattegatcentret.dk her
Utallige lanterner oplyser Kattegatcentret, på stole og bænke ligger bløde lammeskind, og i caféen er der behagelige lænestole, hvor man med en kop friskbrygget stempelkaffe og et stykke lækkert hjemmebagt kage kan nyde den smukke udsigt over Kattegat - uhmmm, der er vinterstemning i Kattegatcentret!
Kattegatcentret går nemlig ikke i vinterhi, men skruer med vinterkonceptet Vinterfisk tværtimod helt op for vinterhyggen fra den 1. november 2014 til den 1. marts 2015.
Vinterhygge m. Vinterfisk

Uhmmm ... Vinterhygge med Vinterfisk

Så breder vinterhyggen sig igen i Kattegatcentret! Kattegatcentret går nemlig ikke i vinterhi, men skruer med vinterkonceptet VINTERFISK tværtimod helt op for vinterhyggen til den 21. februar 2016!

Utallige lanterner oplyser Kattegatcentret, på stole og bænke ligger bløde lammeskind, og i Café Kattegat kan du med en kop friskbrygget stempelkaffe og et stykke lækkert friskbagt kage nyde den smukke udsigt over Kattegat - uhmmm, der er vinterstemning i Kattegatcentret!

Kom i Kattegatcentret og oplev den hyggelige VINTERFISK-atmosfære brede sig og nyd livet og landets bedste udsigt til en god kop lokalt ristet stempelkaffe. Og vores Anna i køkkenet bager bare den bedste kage!

OBS: Husk, at vi har lukket hver mandag i november, december og januar.
Tjek åbningstider i vores aktivitetskalender

VINTERFISK-TILBUD i Café Kattegat
:
Lille stempelkande (2 pers.) og 2 stk. friskbagt kage: KUN 45 kr. Læs mere om Café Kattegat her

Læs om oplevelser i vinterferien 2016

Køb gavekort til et hav af oplevelser i KattegatcentretVinterfisk - nu også med vinterbadning!

Gør som vores glade sæler – start dagen med et velgørende gys!

Vi vinterbader i Kattegatcentrets lagune hver tirsdag og fredag kl. 8.15. Du kan klæde om indendørs, og efter vinterbadningen er der mulighed for en hyggesnak og en dejlig, varm kop the eller friskbrygget økologisk kaffe til kun 5 kr.

Det koster kun et årskort at blive medlem af Kattegatcentrets vinterbadeklub for hele sæson 2015-16 (13. oktober - 19. april). Til gengæld kan du vinterbade på livet løs, nyde godt af alle årskortets andre fordele, og besøge os ligeså tit du vil i et helt år! Pris for én gang: 30 DKK.

Læs mere om vinterbadeklubben her

Køb årskort til Kattegatcentret her - og læs mere om de mange fordele

Læs om oplevelser i vinterferien 2016

Køb gavekort til et hav af oplevelser i Kattegatcentret


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2016
Hovedsponsor: