Køb billet online & spar
Forskningens Døgn i Kattegatcentret.
Forskningens Døgn & Naturvidenskabsfestival

Vi er bidt af at gøre unge klogere på forskning

Kattegatcentret holder hvert år både Forskningens Døgn og Naturvidenskabsfestival. Formålet er at gøre folkeskoleelever og elever fra ungdomsuddannelserne bidt af naturvidenskab og give dem en oplevelse af, hvor vigtig forskning er - både i vores hverdag, når myndigheder og politikere skal tage beslutninger, og for vores fremtid.


Når Kattegatcentret holder Forskningens Døgn eller Naturvidenskabsfestival, er det med fokus på konkrete, praktiske problemstillinger, så forskningen bliver relevant - og eleverne får brug for deres viden om både biologi, kemi, fysik og matematik.


Læs om Naturvidenskabsfestival 2017 her


Læs om Forskningens Døgn 2016 her


Se TV-indslag fra Forskningens Døgn i Kattegatcentret i 2013 (01.21 min inde)I 2013 lagde den daværende Minister for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Morten Østergaard, vejen forbi Forskningens Døgn i Kattegatcentret.


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her