Køb billet
I Butik Kattegat finder du snorkeludstyr, svømmefødder, badesko, våddragter og meget meget mere.
Butik Kattegat

Køb havdyr, havtasker og meget mere i Butik Kattegat

I Butik Kattegat finder du postkort, T-shirts, skaller, bøger, havdyr, glasfisk, fiskenet og meget mere. Er der en romantiker gemt i dig, så tag også et kig på vores mange smykker, der alle har et touch af hav. Mangler du det rette udstyr til at tage på eventyr under havoverfladen, så har vi også et bredt udvalg af våddragter, snorkeludstyr, svømmefødder og meget mere.

Vi sælger også flere lokalproducerede varer fra Djursland – blandt andet øl fra Nordisk Bryghus, forskellige produkter med tang fra Nordisk Tang og sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

Til de læselystne har vi et hav af bøger og plakater med forskellige emner som strand, hav, dyr og fisk. Og til de mindste har vi masser af plyssede fisk og hajer, så legen kan fortsætte derhjemme.

Velkommen i Butik Kattegat!

Husk at du med årskort til Kattegatcentret får du 10% rabat i Butik Kattegat (undtagen drikkevarer, is, slik, batterier og nedsatte varer).

Læs mere om de mange årskortfordele her

Læs mere om oplevelser for de mindste i Kattegatcentret her

Læs mere om dykning i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2022
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her