Køb billet online & spar
I Butik Kattegat finder du snorkeludstyr, svømmefødder, badesko, våddragter og meget meget mere.
Butik Kattegat

Køb havdyr, havtasker og meget mere i Butik Kattegat

Har du besøgt vores flotte Butik Kattegat? Hvis ikke, er den helt klart et besøg værd, for butikken bugner med lækre varer, der alle har et touch af hav!

Shop løs i vores flotte Butik Kattegat, der byder på et hav af spændende varer til alle aldre! Der er både havdyr, havtasker, flotte designvarer og brugskunst. Mangler du det rette udstyr til at tage på eventyr under havoverfladen, så har vi også fiskenet, snorkeludstyr, vaders og meget mere.

Til de læselystne har vi et hav af bøger og plakater med forskellige emner som strand, hav, dyr og fisk. Og til de mindste har vi masser af spændende legetøj, farveblyanter i alle regnbuens farver, sjove spil og plyssede fisk, hajer og pingviner, så legen kan fortsætte derhjemme. Eller hvad med noget sjovt strandlegetøj til en tur på stranden?

Vi sælger også flere lokalproducerede varer fra Djursland – blandt andet øl fra Nordisk Bryghus, forskellige produkter med tang fra Nordisk Tang og sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Og til de lækkersultne, byder vi selvfølgelig også på søde fristelser og lækre, økologiske flødeis.

Velkommen i Butik Kattegat - vi glæder os til at byde dig velkommen!

Husk at du med årskort til Kattegatcentret får 10% rabat i Butik Kattegat (undtagen drikkevarer, is, slik, batterier og nedsatte varer).

OBS: Du behøver ikke betale entré for at handle i Butik Kattegat. 

Læs mere om de mange årskortfordele her

Læs mere om oplevelser for de mindste i Kattegatcentret her

Læs mere om dykning i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her