Køb billet online & spar
Eventpakke

Action med hajerne for firmaer

Hvorfor ikke tage teambuildingen helt fra bunden, og kaste jer ud på dybt vand? Vi tilbyder prøvedyk i vores 1,5 mio. liter store Oceanarium, hvor I blandt andet kan kigge havål, belugastør, havkatte, rokker og fem forskellige hajarter dybt i øjnene. Dykket starter med briefing og enkelte øvelser, og dykkerinstruktøren hopper efterfølgende med i vandet. Den samlede oplevelse tager ca. halvanden time.


Er nogen i virksomheden certificeret dykker, giver vi jer mulighed for at komme helt tæt på de store tropiske hajer i Kattegatcentrets hajtank. Selvom de store, frygtindgydende dyr glider forbi dig helt tæt på, er BIG Shark Dive en ufarlig og helt særlig oplevelse med stor WAUW-effekt! Varighed i alt ca. halvanden time.


Vi starter dagen ud med en hajfordring i selvskab med en tang-øl, da det jo er vigtigt at få hajerne fodret godt af inden vi hopper ned til dem! Inden I springer ud på dybt vand, bliver I briefet og instrueret af vores dykker, der vil sætte jer ind i alle det praktiske detaljer omkring jeres dyk.


Efter dykket skal I selvskab med vores formidler være med til fodring af vores små tropiske hajer med fodrepind.


Vi slutter dagen af med en kop te/kaffe.


Programmet kan tilrettelægges så det matcher jeres behov, både med hensyn til programlægning samt varighed.

Book firmaarrangement

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2023
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her