Køb entrébillet online – og spar 10%
Virksomheder kan afholde møder, events, fester, promotions, konferencer, foredrag, udstillinger, teambuilding og et hav af andre aktiviteter i Kattegatcentret. Sammen med jer skaber vi et anderledes arrangement, og vi garanterer inspirerende rammer, spændende udfordringer og uforglemmelige oplevelser, som bider sig fast for altid.
Firmaudflugt

Hold firmaudflugt blandt hajer!

Trænger dine medarbejdere til anerkendelse kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring i at skræddersy oplevelsesture tæt på hajer og havdyr med udsigt over Kattegat.

Der er mulighed for at kombinere jeres udflugt eller event med nogle aktiviteter fra vores forskellige event pakker. I den forbindelse bruges opgaverne fra kurserne til leg og underholdning. Vi har aktiviteter der udfordrer jer på eksempelvis planlægning, kommunikation og samarbejde.

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2019
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her