Køb billet online & spar
Eventpakke

"Fra bund til mund" for firmaer

Er I på udkig efter den perfekte teambuilding-aktivitet eller workshop, der kombinerer gastronomi, samarbejde og naturskønne oplevelser? Så er vores "Bund til mund"-koncept det ideelle valg for din virksomhed!

Velkommen til vores populære ”Bund til mund”-koncept, hvor vi i bedste ”Nak & Æd”-stil tilbereder en smagfuld havsuppe over bål!

Vi skal høste muslinger, fange krabber eller på sanketur til stranden. Bagefter tænder vi op i bålkomfurerne og tilbereder en lækker havsuppe af fangsten og hygger omkring bålet. Undervejs bliver I klogere på den danske havnatur, når I i selskab med vores dygtige formidler bliver guidet igennem dagen.

Programmet kan tilrettelægges, så det matcher lige netop jeres behov, både med hensyn til programlægning og varighed. Brug kontaktformularen nederst på siden, så sender vi et uforpligtende tilbud på vores populære ”Bund til mund”-koncept, der på fineste vis kombinerer teamwork, bålhygge og gourmetmad!

Book møde eller firmaevent

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2023
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her