Køb entrébillet online – og spar 10%
 
Eventpakke

Fra bund til mund for firmaer

Hvordan tilbereder man en strandkrabbe over bål – og kan man pifte retten op med tang? I ”Fra bund til mund” tilbereder vi vores egen mad i bedste ”Nak & Æd”-stil!

Dette giver en enestående mulighed for at undersøge og blive kloge på den mad, vi spiser. Vi tænder op i bålkomfurerne og tilbereder en lækker havsuppe. Undervejs bliver vi klogere på nogle af de danske havdyr samt deres levevis og tilpasninger. Og måske kan man endda overvinde sin frygt og holde en levende krabbe!
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2019
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her