Køb billet online & spar
Eventpakke

"Fra bund til mund" for firmaer

Er I på udkig efter den perfekte teambuilding-aktivitet eller workshop, der kombinerer gastronomi, samarbejde og naturskønne oplevelser? Så er vores "Bund til mund"-koncept det ideelle valg for din virksomhed!

Hvilke fødevarer fra havet er bæredygtige valg, og hvorfor? Bliv klogere i denne teambuilding-aktivitet eller workshop for din virksomhed, hvor I først får en introduktion til tang som en sund og bæredygtig fødevare fra havet. Dernæst skal I selv smøge ærmerne op og med havet som smuk kulisse tilberede et lækkert måltid med tang og muslinger!

Måltidet tilberedes under åben himmel over bålkomfurer og består af muslingesuppe med hjemmelavet tangpasta. Her skal I altså selv i gang og have tang under neglene for at frembringe den lækreste ret med bæredygtige ingredienser fra havet.

Igennem hele dagen får I masser af frisk havluft og bliver selvfølgelig guidet af vores dygtige formidler, som vil gøre jer klogere på tang og dets kulinariske og miljømæssige egenskaber.

Det er desuden muligt at tilkøbe en aperitif i form af bobler med og uden alkohol. Hertil serveres tangfladbrød med tangpesto for 85 kr. pr. person.

Varighed: 3 timer
Antal: Max. 20 personer
Hvornår:  Maj, juni, august, september
Pris: 7000 kr.

Book møde eller firmaevent

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her