Køb billet online & spar
Eventpakke

'Zzzzov med hajerne' for firmaer!

Lad dine medarbejdere sove side om side med hajerne og oplev Kattegatcentret ”by night”! Et firmaevent helt uden sidestykke!

Book et uforglemmeligt firmaevent i Kattegatcentret, hvor I sover side om side med store, tropiske hajer! Til vores helt særlige firmaudgave af vores populære overnatningsarrangement ”Zzzzov med hajerne”, får jeres medarbejdere en enestående mulighed for at udforske livet i Kattegatcentrets akvarier, når mørket falder på. En helt unik oplevelse, der vil bringe jer tættere sammen som team og efterlade jer med minder for livet.

TEAMBUILDING PÅ HØJT PLAN

I løbet af aftenen bliver I kastet ud i diverse teambuilding-aktiviteter. Sammen med vores erfarne guider skal I blandt andet dissekere 10-armede blæksprutter i laboratoriet, håndfodre små hajer og opleve den fascinerende træning og fodring af de store hajer i den tropiske hajtank.

Vi skræddersyr jeres firmaevent efter jeres ønsker og behov, og overnatningsarrangementet kan både bookes som et firmaarrangement eller som en kollegial familieoplevelse.

Sover I med hajerne, vil I aldrig glemme det! Så kast jer ud i det og book en uforglemmelig firmaovernatning i dag. Brug kontaktformularen nederst på siden for et uforpligtende tilbud.

Book møde eller firmaevent

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her