Køb din billet online!
Eventpakke

Zzzzov med hajerne for firmaer!

'Zzzzov med hajerne' for firmaer er en unik mulighed for at invitere medarbejderne og deres familier på en unik oplevelse med bid i! Forestil dig at liste rundt med en lommelygte i det store, nattemørke Kattegatcenter. Og forestil dig så at sove lige under eller ved siden af store tropiske hajer. Det er altså ikke noget, man sådan lige får mulighed for hver dag!
Til "Zzzzov med hajerne for firmaer" får alle en fælles og meget lærerig oplevelse: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til de store hajer, og I håndfodrer også andre hajer og dyr i udstillingen, inden alle skal sove om kap med hajerne.

Firmaudgaven af skoletjenestens populære arrangement "Zzzzov med hajerne" er for alle, men programmet er særligt tilrettelagt børnefamilier med børn fra 5-års alderen.

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2021
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her