Køb din billet online!
Havets Hus
Havets Hus

Et udviklingsprojekt med potentiale

Udviklingsprojekt Havets Hus


Kattegatcentret har sammen med Norddjurs Kommune og Aarhus Universitet deltaget i et større udviklingsprojekt, Havets Hus, finansieret af Region Midtjylland og EU’s Regionalfond.

Formålet med projektet var at udvikle og etablere forskningsfaciliteter til Aarhus Universitet, styrke Kattegatcentrets formidling samt støtte erhvervsudvikling med udgangspunkt i havets ressourcer.

Aarhus Universitet besluttede i forbindelse med økonomiske udfordringer i 2014, at universitetet alligevel ikke havde råd til forskningsfaciliteter i Grenaa, og den del af udviklingsprojektet måtte derfor desværre opgives.

Kattegatcentret, Aarhus Universitet og Norddjurs Kommune samarbejder fortsat om forskning, formidling og erhvervsudvikling blandt andet i regi af AlgeCenter Danmark.

Læs mere om AlgeCenter Danmark

Læs om forskning i Kattegatcentret her

Læs om erhvervsudvikling her
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2021
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her