Køb billet online & spar

Møder og firmaevents i Kattegatcentret

Book dit næste firmaarrangement i Kattegatcentret og tag dit møde eller firmaevent til nye dybder blandt hajer, pingviner og mere end 200 arter af havdyr. Et skarpt afbræk med varigt bid!

Er du træt af kedelige konferencerum og traditionelle mødelokaler, så er det tid til at tænke ud af boksen. Gør dit næste møde eller firmaevent ekstraordinært ved at vælge Kattegatcentret som din destination - det ultimative sted for møder og firmaevents, der skiller sig ud!

FIRMAEVENTS I INSPIRERENDE RAMMER

Virksomheder kan afholde møder, events, fester, organisationsudvikling, workshops, konferencer, foredrag, teambuilding og et hav af andre firmaarrangementer i Kattegatcentret. Vores moderne faciliteter kan rumme både små og store grupper, og sammen med jer skaber vi et anderledes firmaarrangement i inspirerende rammer - og vi garanterer spændende udfordringer og uforglemmelige oplevelser, der bider sig fast for altid.

Nedenfor kan du læse mere om de mange muligheder din virksomhed har, for at booke et mindeværdigt og inspirerende møde eller firmaevent i Kattegatcentret. Brug kontaktformularen nederst på siden, så sender vi et uforpligtende tilbud på et ekstraordinært møde eller firmaevent i inspirerende og anderledes rammer!

Book møde eller firmaevent

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her