Køb billet online & spar
Eventpakke

'Hang til tang' for firmaer!

Har din virksomhed hang til tang? Så er Kattegatcentret det rette sted at udforske havets guldgrønne guld! Vores mission er at gøre tang tilgængeligt for alle ved at præsentere spændende oplæg om tangens store potentiale inden for et hav af områder.

Tang har længe været en overset og undervurderet ressource, men heldigvis får dens potentiale inden for adskillige områder, såsom fødevarekomponent, dyrefoder, medicin, kosmetik og dens betydning for et sundt havmiljø, stigende opmærksomhed.

Er I klar til at udforske tangens forunderlige verden? Med vores "Hang til Tang"-koncept tilbyder vi spændende oplæg om tangens mange potentialer, smagsprøver med tang og endda muligheden for at sammensætte et helt måltid med tang som hovedingrediens.

Tangoplæg

Få en grundig baggrundsviden om tang med vores informative oplæg. Oplægget henvender sig til alle med interesse for tang, livet i havet og bæredygtighed.

Tangoplægget præsenteres af en af Kattegatcentrets tangeksperter, og der er garanti for et hav af viden inden for tangens verden, inklusive dens alsidige potentiale inden for sundhed, bæredygtighed og havmiljø. Under oplægget vil der blive serveret en smagsprøve på et tangprodukt.

Varighed: 1 time
Antal: Max. 50 personer
Pris: kr. 4000,-

Tangtapas

Det er muligt at tilkøbe en udsøgt tangtapas til frokost eller som aftenmenu. Nyd vores tangtapas med hjemmebagt brød og fermenteret grønt. Alle retter indeholder elementer af tang, og al fisk er fanget efter bæredygtige principper.

Vælg mellem 3 retter for 195 kr., 4 for 245 kr. eller 5 for 295 kr:

  • Søl chips med urtemayonnaise
  • Kold klaret tomatsuppe med sø-salat
  • Pankofriteret linemusling med søl & citronmayonnaise
  • Hø-røget hvid fisk med tangmayonnaise
  • Koldrøget fisk med tørsaltet æggeblomme og urteolie
  • Lokale grøntsager med miso
  • Hesterejer i dashi
  • Urtesalat med tempura selleri og lokalt mikrogrønt
  • Udvalg af oste fra Naturmælk med tangknækbrød og havtorn

Book møde eller firmaevent

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her