Juleoplevelser i december i Kattegatcentret
17.11.2014

Det' sørme, det' sandt, de'cember!

Find alle julepakkerne i akvarierne og vind en adventsgave eller leg pakkeleg med julemanden. Vi julehygger hele december!

Julemanden fodrer i Oceanariet og leger pakkeleg
Hver tirsdag, torsdag og lørdag i december dykker selveste julemanden ned i Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium og fodrer havål, stør og fem forskellige arter af hajer. Se fx, om vores fisk også spiser sild til jul og lær om, hvordan du kan hjælpe havets fisk ved at spise bæredygtige fiskeprodukter i julen. Vi leger også pakkeleg med julemanden – måske er du heldig at slå en sekser og få bid?

Find alle ”julepakkerne” i akvarierne og vind en adventsgave

Nissen har været på spil og har gemt julepakker i alle vores akvarier. Finder du dem alle, vinder du måske en spændende adventsgave. Gaven indebærer, at du skal turde sove sammen med store hajer – mere røber vi ikke!

Den elektriske ål tænder julelyset
Fredag den 28. november kl. 10.15 tænder vi lyset på juletræet i vores afdeling med farlige fisk – og det er vores elål, der klarer det for os. Den er nemlig i stødet!

Julemanden læser julehistorier – og tager gerne imod sutter
Er der noget mere hyggeligt i julen end at sidde lunt og godt på et rensdyrskind til højtoplæsning af julehistorier af selveste julemanden! Julemanden læser julehistorier søndag den 14. december kl. 12.00 til 12.45. Og hvis man har en sut tilovers, tager han også meget gerne den med hjem til Grønland.Juletræet med sin pynt
I Kattegatcentret har vi et stort og flot pyntet juletræ i december, som du kan nyde på et lunt lammeskind med en kop friskbrygget stempelkaffe i hånden. Nyd samtidig udsigten til Kattegats smukke vinterhav.

Uhmmm, der er vinterhygge med vinterfisk i Kattegatcentret!
I december er der også masser af vinterhygge i Kattegatcentret – vi spreder nemlig vinterhygge hele vinteren med vores koncept VINTERFISK. Utallige lanterner oplyser Kattegatcentret, på stole og bænke ligger der bløde lammeskind, og i caféen er der behagelige lænestole, hvor du med en kop friskbrygget stempelkaffe og et stykke lækkert hjemmebagt kage kan nyde den smukke udsigt over Kattegat.

Så læn dig godt tilbage i lænestolsloungen og lad julefreden sænke sig med en god kop lokalt ristet stempelkaffe og et stykke lækkert, hjemmebagt kage. Læs mere om vinterfisk her

NB: Kattegatcentret har lukket alle mandage i december samt den 24-26/12 og den 31/12.

Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her

Se dagens spændende program i Kattegatcentret her
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her