Efterårsferien går i fisk
07.10.2015

Oplevelser i efterårsferien går helt i fisk!

I Kattegatcentret får du FISK på hjernen i efterårsferien. Hele ugen vrimler det nemlig med sjove og spændende oplevelser og aktiviteter for børn og voksne - med FISK! Med andre ord går efterårsferien helt i fisk - men på den gode måde!

Du kan bl.a. lave smukke grafiske aftryk af FISK med kunstformen Gyotaku og ægte blæksprutteblæk, tegne efterårsferiens mest fantasifulde FISK, opleve de store hajer flå FISK ud af dyrepasserens hånd, se sæler og sælunge hapse FISK i lagunen, gi’ dykkeren en haj-five, når han fodrer FISK i Oceanariet, hjælpe dyrepasseren med at tilberede dagens FISKEfoder og ta’ på fodretur i akvarierne, og meget meget mere!

Og når du ikke vader rundt i FISK, er du måske heldig at opklare halloween-mysteriet om vores forsvundne studentermedhjælper, Thor! Men du skal være skarp som en havkat!

Med andre ord: Der venter hele familien et hav af oplevelser i efterårsferien!

Du kan opleve følgende oplevelser og aktiviteter i børnenes efterårsferie 2015 i Kattegatcentret! PROGRAM EFTERÅRSFERIEN (10.-18. oktober):

10.00: Juhuuuu Kattegatcentret åbner. Klar, parat, START til at lade efterårsferien gå helt i fisk med masser af sjove oplevelser og aktiviteter!
10.00-17.00: Tegnekonkurrencen går helt i fisk: Tegn dagens mest fantasifulde fisk og vind et årskort - eller klip en sjov klemmefisk
10.40: Mød vores maskot Sharky – han er også en fisk!
11.00-12.00: Lav smukke grafiske aftryk af fisk med kunstformen Gyotaku og ægte blæksprutteblæk!
12.00: Sæler og sælunge fodres og trænes i lagunen
11.30 onsdag den 14. oktober: Dr. Knivskarp dissekerer en spændende fisk!
13.00: Dykkeren tager masken på og fodrer et mylder af fisk i Oceanariet
14.00: Haps! Tid til træning og fodring af de store, tropiske hajer
15.00: Sæler og sælunge fodres og trænes igen – de fortjener en klapsalve!
15.30-16.30: Det er dig, der fodrer fiskene! Hjælp vores dyrepasser med at lave fiskefoder – og tag bagefter på fodretur i akvarierne. Du kommer helt tæt på torsk, rokker og måske endda også hajer. NB: En aktivitet kun for børn 6-15 år. Ingen forældre pga. manglende plads i Skolelaboratoriet. Begrænset antal deltagere - få din adgangsbillet udleveret ved indgangen.
17.00: Din efterårsferie er nu gået helt i fisk, og vi siger tak for i dag!

Husk, at du også kan overnatte hos hajerne sammen med din familie i efterårsferien! Det er en rigtig god aktivitet for både børn og voksne, og der venter et hav af uhyggeligt hyggelige oplevelser (læs mere om Zzzzov med hajerne her). Eller hvad med at booke et prøvedyk og dykke ned til alle fiskene i Oceanariet? Læs mere om prøvedyk her

Læs mere om alle efterårsferiens aktiviteter for børn og voksne her

Se også dagens spændende program i aktivitetskalenderen

Køb et månedspas for kun 10 kr ekstra - og besøg os så mange gange du vil i efterårsferien!
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her