Julemarked og julemåned blandt hajer og rokker
14.11.2015

Julemarked og julemåned blandt hajer og rokker

Den 21.-22. november slår Kattegatcentret for første gang dørene op for et kæmpe julemarked, og også december måned byder på masser af juleoplevelser.

For første gang nogensinde inviterer Kattegatcentret til et kæmpe julemarked den 21.-22. november, hvor der er mulighed for at dykke ned i et hav af spændende juleboder.

”Vi glæder os rigtig meget til for første gang i Kattegatcentrets historie at sparke julen godt i gang med et kæmpe julemarked. Julemarkedet skal udover at give vores gæster en rigtig god juleoplevelse også minde dem om, at vi i dén grad er en attraktion, der også om vinteren har masser at byde på,” fortæller direktør i Kattegatcentret Bjarne Klausen, der i anledning af julemarkedet har sat entréprisen helt ned til kun 20 kr.

Køb julemarked-billet i webshoppen

Begge dage på julemarkedet vil der være over 50 spændende juleboder, hvor man blandt andet kan købe julelækkerier, julegaver og julepynt. Derudover kan børnene også deltage i spændende juleaktiviteter.


LAV EN IS-SKULPTUR

Lørdag den 21. november får julemarkedet besøg af billedhugger Søren Cip Nielsen fra Ice Team, der udover at hugge en kæmpe is-skulptur foran julemarkedets gæster, også vil lære færdighederne fra sig.

”Jeg glæder mig personligt meget til at få besøg af Ice Team, der vil tage en masse is med og lære børnene at hugge flotte is-skulpturer – og der er heldigvis masser af inspiration at hente blandt vores mere end 250 arter af havdyr i Kattegatcentret,” fortæller Bjarne Klausen.

Søndag den 22. november underholder Kattegatspejderne på julemarkedet med knob, lejrbål og et hav af andre sjove spejderaktiviteter. Julemarkedet har åbent begge dage fra kl. 10-17, og entréprisen er kun 20 DKK.

DET’ SØRME, DET’ SANDT, SNART DE’CEMBER!

Julehyggen fortsætter i december måned i Kattegatcentret, hvor der er et hav af juleoplevelser for hele familien!

Der er blandt andet mulighed for at lege pakkeleg med julemanden, når han holder julefrokost i Oceanariet, lave julepynt til det store juletræ og gå på jagt efter alle julepakkerne i akvarierne og vinde en fed julegave. Og så har alle børn mulighed for at hænge deres julesok op i Kattegatcentret, og der skal ikke betales entré for at tømme sin julesok for overraskelser.

Så der er rig mulighed for at komme i julestemning i Kattegatcentret med et hav af juleoplevelser!

Læs mere om julemarkedet her

Læs mere om oplevelser i december her

Læs mere om vinteroplevelser i Kattegatcentret


Er du på udkig efter en julegave, der bider sig fast for altid? KØB GAVEKORT til prøvedyk og et hav af andre oplevelser!

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her