Pinse i Kattegatcentret
19.05.2015

Bliv bidt af havet i Pinsen!

Besøg Kattegatcentret i Pinsen den 23.-25. maj, hvor vi holder åbent helt frem til kl. 17. Der er nye oplevelser og aktiviteter på programmet hver time, som helt sikkert vil gøre dig bidt af havet!

Klip en sjov klemmefisk

I Pinsen klippeklistrer vi hver dag kl. 11.15 og laver sjove, fantasifulde fisk, som vi sætter på klemmer, så de rigtig kan hapse. Det er hyggeligt, kreativt og rigtig sjovt!

Du kan også slå dig løs på legepladsen – og se de søde og sjove sæler lave kunster og hapse sild i lagunen!

Ta' på opdagelse med Havets Ven

Kattegatcentrets guide, Havets Ven, er også din ven, og står klar til at tage dig med på opdagelse og gøre dig bidt af havet! Måske skal I på fodretur i udstillingen, måske skal du møde de underlige, forhistoriske dolkhaler, eller måske skal du hjælpe Havets Ven med at fodre de små, tropiske hajer i hajtanken!

Èn ting er sikker: Man ved aldrig, hvad Havets Ven har i ærmet - men du bliver helt sikkert bidt af havet!
[IMAGE1]

Giv dykkkeren en haj-five

Kl. 13 fylder dyrepasseren sin spand med alt godt fra havet og dykker ned i det 1,5 millioner liter store Oceanarium for at fodre fodre hajer, havål, stør og et væld af andre dyr fra Kattegat – og du kan opleve det hele fra den store panoramarude og give dykkeren en haj-five!

Vil du selv i dykkerdragten, så book et prøvedyk i Oceanariet og ta' på opdagelse under havets overflade - du bliver stensikkert bidt af både hajer, dykning og havet! Læs mere om prøvedyk her

Se nursehajerne rulle rundt på ryggen

Hver dag kl. 14 kan du også opleve træning og fodring af de store tropiske hajer. Se nursehajerne rulle rundt på ryggen - og få et chok, når sandtigerhajen bider fra sig og laver sit overraskelsesangreb!

Se hele det spændende program i aktivitetskalenderen

Køb billetter i webshoppen
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her