Kattegatcentret kåret som Nordens Bedste Akvarium
18.03.2016

Kattegatcentret er Nordens Bedste Akvarium

Kattegatcentret i Grenaa har netop i en stor, svensk afstemning hevet prisen i land som Nordens Bedste Akvarium.

Ifølge Sveriges største feriehjemmeside Barnsemester.se ligger Nordens Bedste Akvarium i Grenaa. Kattegatcentret har nemlig vundet den svenske ”Store Barnsemester”-pris i kategorien Nordens Bedste Akvarium/Tropikarium.

”Vi er super stolte og helt vildt glade for prisen. Det betyder rigtig meget, at hele Skandinavien har valgt at stemme på os, især da vi var oppe imod et rigtig stærkt felt. Så vi bukker, nejer og lover at gøre alt for at leve op til den fornemme pris,” fortæller Bjarne Klausen, direktør i Kattegatcentret.

Kattegatcentret var nomineret sammen med Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Den Blå Planet i København og 10 andre akvarier fra henholdsvis Norge, Sverige og Finland. Det er svenske børnefamilier, der har nomineret Kattegatcentret til prisen, men det er folk fra hele Skandinavien, der de seneste par uger har stemt på deres favorit-akvarium.

NORDENS BEDSTE AKVARIUM MED DAMP PÅ KEDLERNE

Den fornemme titel som Nordens Bedste Akvarium er blot én af en lang række gode nyheder for Kattegatcentret, der ikke alene oplever historisk fremgang i besøgstallet, men som også har gang i flere spændende projekter.

”De kommende år sætter vi blandt andet fokus på børn, fisk og sundhed i et stort, millionstøttet forsknings- og formidlingsprojekt kaldet FiSK – og så planlægger vi nye, store udstillinger i Kattegatcentret, der for alvor vil sætte Kattegatcentret på landkortet igen,” fortæller Bjarne Klausen.

Kattegatcentrets fremtidsplaner omfatter både modernisering, udvidelse og spændende nyheder, og Kattegatcentret er i øjeblikket i fuld gang med at finpudse de spændende planer.

”Så selvom vi er helt vildt glade for vores nye titel som Nordens Bedste Akvarium, har vi bestemt ikke tænkt os at hvile på laurbærrene. Men titlen skal dog fejres med en stor kage til vores dygtige og dedikerede medarbejdere, der i dén grad kan tage æren for prisen,” fortæller Bjarne Klausen.

Se alle vinderne i de forskellige kategorier her


Læs mere om historisk fremgang i besøgstallet


Læs mere om projekt FiSK


Læs mere om millionstøttet tang-projekt

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her