Køb billet
Kattegatcentret nomineret til svensk pris
09.02.2016

Kattegatcentret nomineret til svensk pris

Snart skal det vise sig, om Nordens bedste akvarium ligger i Grenaa. Kattegatcentret er nemlig nomineret til fornem svensk turistpris.


STEM PÅ KATTEGATCENTRET HER


Svenske børnefamilier er så glade for Kattegatcentret, at de har nomineret Kattegatcentret til Store Barnsemester-prisen i kategorien Nordens bedste Akvarium. Det er Sveriges største ferie-hjemmeside for børnefamilier, Barnsemester.se, der står for afstemningen.


”Vi er utrolig stolte over nomineringen, og vi håber, at vores gæster vil hjælpe os med at vinde prisen ved at stemme på os. Sidste år var vi et sæl-knurhår fra at løbe med førstepladsen, så i år håber vi ekstra meget, at vi har vind i sejlene,” fortæller Kattegatcentrets direktør, Bjarne Klausen.


Kattegatcentret er nomineret sammen med Nordsøen Oceanarium og 10 andre kandidater fra henholdsvis Norge, Sverige og Finland.


Nomineringen bliver foretaget på baggrund af svenske børnefamiliers tips og ideer til redaktionen af barnsemester.se. Derudover har redaktionen allieret sig med testfamilier, der året rundt bedømmer en lang række forskellige børnevenlige attraktioner i hele Norden.


Bobler af glæde

Den fornemme nominering lægger sig i kølvandet på en lang række gode nyheder for Kattegatcentret. Ikke alene viste besøgstallet i 2015 historisk fremgang, men Kattegatcentret er også med i flere spændende projekter, der de seneste par måneder har modtaget millionstøtte.


”Vi bobler af glæde i Kattegatcentret. Ikke kun over fremgangen af besøgende, men også over de spændende, nye projekter, hvor vi de kommende år vil sætte fokus på børn, fisk og sundhed, men også udnyttelsen af tang som en bæredygtig ressource fra havet,” fortæller Bjarne Klausen.


Giv Kattegatcentret din stemme

Har du lyst til at påvirke udfaldet af afstemningen, kan du stemme på kattegatcentret på www.barnsemester.se helt frem til den 14. marts 2016. Vinderen vil umiddelbart herefter blive annonceret på hjemmesiden.


STEM PÅ KATTEGATCENTRET HER


Læs nyhed: Historisk fremgang for Kattegatcentret


Læs nyhed: Kattegatcentret med i tangprojekt til millioner


Læs nyhed: Millioner til formidling om fisk og sundhed

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2022
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her