Tang´go Efterårsferie
04.10.2016

VI BYDER OP TIL TANG-GO´ EFTERÅRSFERIE

Havets tang vokser hele vejen ind i Kattegatcentret i efterårsferien, når gabet åbnes for et hav af aktiviteter og oplevelser. Tag familien under armen og bliv bidt af havets forunderlige verden.

I efterårsferien den 15-23. oktober slår Kattegatcentret dørene op for spændende oplevelser med havets dyr og planter. Man kan både smage på tangchips, lave tangsalt, opleve havets mange sjove og spændende dyr, og selvfølgelig blive klogere på livet under havoverfladen.

Oplev for eksempel de tre søde sæler Liv, Felix og Tulle i Kattegatcentrets udendørs lagune, og se de dygtige dyrepassere træne og fodre de store og mægtige hajer.

Se mere om programmet for efterårsferien her

LAV DIT EGET TANGSALT

Som noget særligt får du i efterårsferien, mulighed for at udfordre smagsløgene ved at sætte tænderne i knasende sunde og sprøde tangchips. Du kan også lære om tangs mange anvendelsesmuligheder, og lave dit helt eget tang-salt, som kan tages med hjem og bruges i madlavningen.

Læs mere om de alle de spændende oplevelser her

DEN BLÅHUMMER

I efterårsferien vil man også kunne opleve den sjældne blå hummer, der indtil nu har opholdt sig i Kattegatcentrets karantæneafdeling. Efter godt en måned i sit midlertidig hjem, er hummeren endelig klar til at blive vist frem for offentligheden. Hummeren er desuden i lykkelige omstændigheder og blevet med rogn, men pas på fingrene for hun passer godt på sit kommende afkom!

Læs mere om den blå hummer og hør kurator og chefbiolog Rune Kristiansen fortælle mere om Kattegatcentrets nye beboer her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her