Tangtastisk Pinse i Kattegatcentret
09.05.2016

Tangtastisk Pinse i Kattegatcentret

Kattegatcentret ruller tang-pandekagedejen ud og slår dørene op for Tangtastisk Pinse den 14.-16. maj.

I pinsen den 14.-16. maj er hele familien inviteret til at ta´ en ordentlig bid af havet, når Kattegatcentret slår dørene op for Tangtastisk Pinse med bagning af tang-pandekager.


TRANG TIL TANG I PINSEN?

Hver dag i pinsen kl. 13.00 er det muligt at lave sin egen tang-pandekage i Kattegtacentret og spise den med sprød blæretang og lækker havtornmarmelade som tilbehør. En tangtastisk oplevelse, der med garanti vil give hele familien smag på havet.

Oplev også Kattegatcentrets rovdyr tage en bid af havet, når dyrepasseren hver dag i pinsen fylder sin spand med alt godt fra havet, og dykker ned i det 1,5 millioner liter store Oceanarium for at fodre et væld af dyr fra Kattegat. Eller hvad med at opleve dyrepasserne fodre og træne sælerne i lagunen og de store, tropiske hajer i hajtanken, der glædeligt også tager en luns af havet!

Hvis tang-pandekager ikke er en stor nok mundfuld, er det også muligt at booke et prøvedyk i Oceanariet, der for alvor giver mulighed for at tage en stor bid af Kattegat!

Se hele porgrammet for Tangtastisk Pinse i aktivitetskalenderen

Læs mere om at dykke med hajer i Pinsen

Køb billetter til Tangtastisk Pinse i webshoppenTil toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her