Stem på Kattegatcentret som Nordens bedste akvarium.
21.02.2017

Kan vi vinde for andet år i træk?

Snart skal det vise sig, om Kattegatcentret kan generobre prisen som Nordens bedste akvarium. Kattegatcentret er nemlig igen nomineret til fornem
svensk turistpris.STEM PÅ KATTEGATCENTRET HER

Igen i år er Kattegatcentret blevet normineret til Store Barnsemester-prisen i kategorien Nordens bedste Akvarium. Det er Sveriges største ferie-hjemmeside for børnefamilier, Barnsemester.se, der står for indstillingen.

”Vi er utrolig stolte over at være nomineret igen i år, og håber, at vores gæster vil hjælpe os med at vinde prisen for andet år i træk ved at stemme på os. Det var helt fantastisk at løbe med førstepladsen sidste år, og det betyder også, at vi håber ekstra meget på at kunne forsvare titlen som Nordens bedste akvarium i 2017,” fortæller Kattegatcentrets direktør, Bjarne Klausen.

Kattegatcentret er nomineret sammen med 14 andre akvarier fra Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Nomineringen bliver foretaget på baggrund af svenske børnefamiliers tips til redaktionen af barnsemester.se. Derudover har redaktionen allieret sig med testfamilier, der året rundt bedømmer en lang række forskellige børnevenlige attraktioner i Norden.

ALLE GODE GANGE TRE


Den fornemme nominering lægger sig i kølvandet på en lang række gode nyheder for Kattegatcentret. Året 2016 bød nemlig både på kåringen af Kattegatcentret som Nordens bedste akvarium, opstart på et nyt stort forsknings- og formidlingsprojekt og fremgang
i besøgstallet for tredje år i træk.

Derudover arbejder Kattegatcentret med spændende udviklingsplaner, der både omfatter ny skoletjeneste, modernisering og ikke mindst en udvidelse med spændende nye dyr. I øjeblikket arbejdes der på at få finansieringen af de store planer helt på plads, og Kattegatcentret forventer at slå dørene op for nyhederne i 2019.

GIV KATTEGATCENTRET OG DJURSLAND DIN STEMME

Mener du også, at Nordens bedste akvarium ligger i det østjyske? Så kan du stemme på Kattegatcentret på www.barnsemester.se, hvor du også finder en anden østjysk attraktion, nemlig Djurs Sommerland, som blev kåret som Nordens bedste sommerland i 2016, og ligesom Kattegatcentret er nomineret igen i 2017. Så meget tyder på, at attraktionerne på Djursland er populære hos de nordiske børnefamilier.

Giv Kattegatcentret din stemme

Har du lyst til at påvirke udfaldet af afstemningen, kan du stemme på kattegatcentret på www.barnsemester.se. Vinderen vil blive annonceret på hjemmesiden.


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her