Køb billet online & spar
27.08.2018

Petri & Hannibal koncert i Kattegatcentret

Ta’ med på en rejse ind i den populære klassiske musiks forunderlige verden, når Michala Petri og Lars Hannibal spiller koncert i Kattegatcentret fredag den 21. september kl. 19.30.


Det bliver med hajer og alverdens havdyr som kulisse, når Michala Petri og Lars Hannibal spiller koncert i Kattegatcentret fredag den 21. september kl. 19.30.


Den populære Petri/Hannibal Duo har spillet sammen i 25 år og har givet mere end 1500 koncerter verden over. Sammen guider de publikum sikkert gennem de forskellige værker med små introduktioner til hvert musikstykke.


Koncerten bliver uhøjtidelig og inddragende, og Petri og Hannibal har sammensat et smukt og virtuost program med et humoristisk glimt i øjet. Programmet vil være meget varieret med populære værker af den klassiske musiks mestre, heriblandt Händel, Bach, Nielsen, Vivaldi, Piazzolla, Grieg og mange flere. Michala Petri vil spille på et bredt udvalg af sine mange typer blokfløjter og Hannibal på guitar og lut.


Det er to sande virtuoser, der mødes i Kattegatcentret, og som i en næsten eventyrlig kulisse blandt elegante hajer og rokker vil få publikum til at leve og ånde musikken.


  • PRIS: 150 kr. for medlemmer af Grenaa Kunst- og Musikforening og årskortholdere til Kattegatcentret. Øvrige: 200 kr.
  • TILKØB: Tapas-platte excl. drikkevarer kan tilkøbes for 150 kr. Tapas-platten serveres kl. 18.00
  • KØB BILLET: Koncertbilletter i forsalg samt spisebilletter til tapas-platten kan kun købes på Grenaa Turistkontor. Spisebilletter skal købes senest den 14. september. OBS: Man kan ikke købe billetter i forsalg i Kattegatcentret. Resterende koncertbilletter sælges ved indgangen fra kl. 19.00. Der er gratis parkering for koncertgæsterne
  • ARRANGØR: Grenaa Kunst- og Musikforening i samarbejde med Kattegatcentret

Se flere nyheder fra Kattegatcentret - og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her

Køb årskort til Kattegatcentret her


Læs om de vilde oplevelser og aktiviteter i efterårsferien


Kom til foredrag med Ivan Karadzic: Mit livs dyk - drengene i grotten


Kom til kæmpe julemarked den 17.-18. november

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her