Køb billet online & spar
23.11.2021

Kattegatcentret holder lukket i fire uger

Kattegatcentret klapper gabet i, og holder i forbindelse med den store udbygning lukket i ugerne 48, 49, 50 og 51. Det er første gang siden centret åbnede i 1993, at der frivilligt holdes lukket så længe.


Fra mandag d. 29/11 til og med søndag d. 26/12 er Kattegatcentret lukket for gæster. Det skyldes en større tilbygning af centret, som skal gøre plads til et pingvinanlæg, en ny skoletjeneste og nye backstage faciliteter. Mens det store byggeri har stået på, har den øvrige del af bygningen været skærmet af en stor interim væg, som nu skal fjernes. Derudover skal der bygges nyt publikumsområde og tribune til den store hajtank, for at forbedre publikums oplevelse omkring de store hajer.


Det kommer til at støve, svine og larme, når den store ombygning går i gang, og derfor holder Kattegatcentret lukket. Det er første gang siden, at Kattegatcentret åbnede i 1993, at dørene frivilligt lukkes i så lang tid. Mandag den 27. december åbnes dørene igen, og Kattegatcentret inviterer atter gæster indenfor.


Kattegatcentrets nye pingvinanlæg åbner medio 2022. I anlægget flytter en flok æselpingviner ind - verdens hurtigste pingviner. Disse arter lever ved meget lave temperaturer, og i andre akvarier og zoologiske haver må man normalt betragte dem gennem en rude. I Kattegatcentrets anlæg kan man derimod gå ind til pingvinerne og få en meget sansemættet oplevelse med både kulde, lugt og larm fra de skræppende pingviner.


Bliv klogere på Kattegatcentrets iskolde nyhed 2022 her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her