Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Bliv bidt af havet i Biiiiidedagsferien

I Store Bededagsferien står vi klar med et hav af oplevelser med bid i!

I Kattegatcentret er Store Bededagsferien den 1.-3. maj omdøbt til ”Biiiiidedagsferien” - for vi byder på et helt hav af oplevelser med bid i, der vil gøre dig bidt af havet!STØB EN HAJTAND

Du kan bl.a. give dig i kast med støbeform og gips og støbe din helt egen kopi af en Megalodon-hajtand! Mens din hajtand tørrer, kan du mærke, hvor spidse ægte hajtænder er - fx fra en sandtigerhaj!


BID I BÅDE HAJER OG SÆLER

Og du vil i dén grad opdage, at der er bid i både hajer og sæler, når dyrepasserne fodrer og træner sælerne i lagunen - og de store, tropiske hajer i hajtanken! Hver dag kan du også følge dykkeren fodre fisk i Oceanariet - og lede efter havkattens vilde tænder!DOKTOR KNIVSKARP BIDER FRA SIG

Hvis du tør, kan du også følge med, når Doktor Knivskarp fredag den 1. maj kl. 11 bider fra sig og dissekerer en én meter lang pighaj! Doktor Knivkskarp ved alt om pighajer, så bare spørg løs!


DYK MED HAJER

Er du på udkig efter en oplevelse, der bider sig fast for altid, er der også mulighed for at booke et prøvedyk blandt hajer i det 1,5 millioner liter store Oceanarium! Husk at booke i god tid. Læs mere her


Se hele det knivskarpe program her

Hold dit livs fest med havudsigt!


Smukke, anderledes og eventyrlige rammer. Det er, hvad vi kan tilbyde, næste gang du skal holde rund fødselsdag, bryllup, konfirmationsfest, firmafest, julefrokost eller anden fest!


Sammen med dig skræddersyr vi en dag/aften, som matcher dine forventninger til en god fest.

Læs mere - og kontakt os for et uforpligtende tilbud

Overnat hos hajerne med din familie 14. maj


Den 14. maj har dig og din familie igen chancen for at få en oplevelse for livet til 'Zzzzov med hajerne for familier'.


Her får hele familien en oplevelse, der bider sig fast for altid: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, og sover lige ved siden af hajerne. Uhyggeligt hyggeligt!

Bestil sovepladser her

Køb månedspas i webshoppen - for 10 kr. ekstra


For kun 10 kr. ekstra kan du besøge Kattegatcentret og blive bidt af havet ligeså mange gange du vil i en hel måned!


Et månedspas giver nemlig fri entré til Kattegatcentret i en hel måned - og det koster kun 10. kr ekstra i forhold til en dagsbillet.


Køb månedspas i webshoppen

TILBUD til alle mødre på MORS DAG

Alle mødre får 50% på entrébilletten på MORS DAG den 10. maj.

En god mor fortjener i dén grad at blive hyldet - og få en gave. Derfor giver vi 50% på entrébilletten til alle mødre i selskab med en datter/søn på MORS DAG den 10. maj.


Se dagens spændende program i vores aktivitetskalender


MORS DAG-gave?

Hvis du er på udkig efter en gave til MORS DAG, kan du også købe MORS DAG-billetten i vores webshop.


Bemærk at MORS DAG-billetten kun kan indløses af en mor på MORS DAG den 10. maj og kun gælder i selskab med en fuldtbetalende datter/søn.


KØB MORS DAG-billet


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet