Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Gi' et hajdyk i julegave!

På udkig efter årets julegaveidé? Giv et gavekort til et hajdyk - eller et hav af andre oplevelser!

Mangler du årets julegaveidé? Så har vi måske løsningen til dig! I Kattegatcentrets webshop er der nemlig et hav af muligheder for at forkæle én, du har kær!Du kan fx købe gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet, et BIG SHARK DIVE i den tropiske hajtank, en uhyggelig hyggelig overnatning i det nattemørke Kattegatcenter - eller hvad med et gavekort til et hav af oplevelser, der bider sig fast for altid?


Læs mere om de mange spændende muligheder her

Køb gavekort, årskort og entrébilletter i webshoppen

Book nu: "Zzzzov med hajerne" i 2016


Vi slår dørene op for "Zzzzov med hajerne for familier" på 13 udvalgte datoer i 2016!


En uhyggelig hyggelig familieoplevelse, der bider sig fast for altid - og måske den perfekte julegaveidé?


Læs mere - og book soverpladser her

Millioner til formidling om fisk og sundhed!


Sammen med Københavns Universitet og tre andre akvarier har Kattegatcentret fået 17,9 millioner kroner fra Nordea-fonden til formidling og forskning med fokus på fisk, børn og sundhed.


Læs mere om det spændende Projekt FiSK her

Sælungen Kaia kom ud på sit livs flyvetur


I november måned vinkede vi farvel til vores sælunge Kaia, der skulle ud på sit livs flyvetur! Hun flyttede nemlig til Zoomarine i Portugal, hvor hun nu trives og har det godt.


Læs mere om, hvorfor vi måtte skille os af med Kaia, og hvordan transporten foregik her

Det' sørme, det' sandt, de'cember!

I december julehygger vi til den helt store julemedalje og byder på masser af juleoplevelser!

Du kan blandt andet lege pakkeleg med julemanden, når han holder julefrokost i Oceanariet, lave julepynt til det store juletræ, tømme din julesok for overraskelser og gå på jagt efter alle julepakkerne i akvarierne og vinde en fed julegave!JULEMANDEN HOLDER JULEFROKOST OG LEGER PAKKELEG

Hver tirsdag, torsdag og lørdag til og med den 23. december dykker julemanden ned i vores 1,5 millioner liter store Oceanarium og holder julefrokost for et mylder af fisk!


Find ud af, om vores fisk også spiser sild til jul og lær om, hvordan du kan hjælpe havets fisk ved at spise bæredygtige fiskeprodukter i julen. Vi leger også pakkeleg med julemanden – måske er du heldig at slå en sekser og vinde dagens præmie? Fotograf Rune Aarrestrup Pedersen fra JP Foto tog ovenstående pletskud af tirsdagens "julefrokost" i Oceanariet.


Læs om alle oplevelserne i december her

Tjek åbningstider og dagens spændende program i aktivitetskalenderen


Psssst: Husk, at vi holder lukket mandag den 14. december og den 24., 25., 26. og 31. december - men ellers holder vi åbent alle dage og glæder os til at byde dig velkommen til at hav af juleoplevelser!


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet