Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Slå havkatten af tønden til fastelavn!

Vind præmien som det bedst udklædte havdyr og slå havkatten af tønden på søndag

Søndag den 15. februar kl. 11 er der fastelavn for hele familien i Kattegatcentret - vi slår nemlig havkatten af tønden!


Der er præmier til både kattekongen og kattedronningen – men også til det bedst udklædte havdyr! Så hvad skal du være til fastelavn - sæl, haj, blæksprutte eller måske havkat?


Læs mere her

WAUW! Dyk med hajer i vinterferien!


Der er et HAV af gode grunde til at besøge os i vinterferien - du kan fx kaste dig ud på dybt vand og dykke med hajer!


Book et prøvedyk i vores Oceanarium - eller et Big Shark Dive i hajtanken, hvis du er certificeret dykker! Hvis du vil dykke, skal du blot huske at ringe til os og booke en tid senest dagen før.

Læs mere om dykning i Kattegatcentret her

Spring ud i de vinterkolde bølger


I vinterferien kan du finde ud af, om du er en kylling eller en sæl!


Hver dag kl. 14.30 kan du nemlig vinterbade i lagunen lige ved siden af vores fire sæler og nyde et velgørende, koldt gys! Vi står klar med peptalk, omklædningsrum og en kop varmende kaffe til de modige!

Læs mere her

Nervepirrende mandag aften i Kattegatcentret


Mandag aften var et helt hold dyrelæger, biologer og dyrepassere samlet i Kattegatcentret for at bedøve og undersøge vores store, flotte sandtigerhaj.


Vi frygtede nemlig, at den havde slugt et stykke af foderpinden! Se billeder og læs mere om, hvordan det gik på vores Facebookside.


Læs mere her

Et hav af oplevelser i vinterferien!

Er du klar til at gabe over et hav af oplevelser i vinterferien?

Vinterferien er i fuld gang, og oplevelserne står i kø i Kattegatcentret! Lav fx flotte fisketryk, få vand i håret under hajfodringen, klip sjove fantasifisk, se sælerne boltre sig i deres rette element i lagunen eller luk øjnene og spring ud i de vinterkolde bølger og nyd et velgørende, koldt gys!


Se dagens spændende program her


Du kan også hver dag kl. 13 give vores dykker en haj-five gennem akrylruden og blive klogere på, hvordan fisk klarer sig i vinterkulden.Vi glæder os til at byde dig velkommen til et hav af oplevelser, der vil bide sig fast for altid!


Dyk ned i alle de spændende oplevelser i vinterferien - KLIK HER

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet