Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Et hav af oplevelser i vinterferien!

Er du klar til at gabe over et hav af oplevelser i vinterferien?

Klip sjove FANTASIFISK, få vand i håret under HAJFODRINGEN, lav flotte FISKETRYK, kast dig ud blandt hajer med et PRØVEDYK eller luk øjnene og spring ud i de vinterkolde bølger i vores lagune og nyd et velgørende, KOLDT GYS. Hvis du tør, kan du også ZZZZOVE MED HAJERNE eller se DOKTOR KNIVSKARP dissekere en gigantisk havål på 39,6 kg!


Se hele det spændende program


Du kan også hver dag kl. 13 give vores dykker en haj-five gennem akrylruden og blive klogere på, hvordan fisk klarer sig i vinterkulden.Vi glæder os til at byde dig velkommen til et hav af oplevelser, der vil bide sig fast for altid!


Dyk ned i alle de spændende oplevelser i vinterferien - KLIK HER

Slå havkatten af tønden til fastelavn!


Søndag den 15. februar kl. 11 er der fastelavn i Kattegatcentret, hvor vi slår havkatten af tønden!


Der er præmier til både kattekongen, kattedronningen og det bedst udklædte havdyr! Så hvad skal du være til fastelavn - sæl, haj, blæksprutte eller måske havkat?

Læs mere her

Spring ud i de vinterkolde bølger


I vinterferien kan du springe ud i de vinterkolde bølger og nyde et velgørende, koldt gys!


Hver dag kl. 14.30 (mandag-søndag) kan du nemlig vinterbade i lagunen lige ved siden af Kattegatcentrets fire sæler! Vi står klar med omklædningsrum til de modige og en kop varmende kaffe.

Læs mere her

Zzzzzzzov med hajerne i vinterferien


Torsdag den 12. februar og onsdag den 18. februar kan du sammen med din familie Zzzzove med hajerne i Kattegatcentret og få en oplevelse for livet!


I hører bl.a. om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til hajerne, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen.


Bestil sovepladser i dag

Doktor Knivskarp dissekerer en gigantisk havål!

Oplev Doktor Knivskarp dissekere en kæmpe, slimet havål!

Onsdag den 11. februar kl. 11 kan du på tætteste hold opleve Doktor Knivskarp i aktion, når han dissekerer en kæmpemæssig havål på hele 39,6 kg.


Det bliver bestemt ikke for sarte maver, for havålen er aldeles slimet og den lugter fælt. Men hvis man kan klare mosten, bliver det vildt spændende at se, hvor meget rogn den gemmer på, og hvor dens hjerte sidder! Du kommer helt tæt på og må også røre ved havålens superskarpe tænder.


Doktor Knivskarp går grundigt til værks, og han ved alt om alverdens havdyr, så bare spørg løs!

Læs mere her


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet