Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Christopher gi’r autografer blandt hajer og rokker

Onsdag den 28. januar kl. 15-16 skriver Christopher autografer i Kattegatcentret!

Én af Danmarks allerstørste charmetrolde og popidoler, Christopher, giver den 28. januar intimkoncert i Kattegatcentret for særligt indbudte.


Hvis man ikke er blandt de heldige, der enten er inviteret til koncerten eller har vundet en billet, så har man stadig en chance for at møde idolet. Kattegatcentret giver nemlig gratis adgang mellem kl. 15-16 inden koncerten, hvor man har mulighed for at møde sangstjernen og få en autograf!


Kattegatcentret afholder intimkoncerten i samarbejde med Radio ABC, der som optakt til koncerten sender LIVE-radio i Kattegatcentret fra kl. 14-18.


Det er muligt at vinde eksklusive billetter til koncerten på Kattegatcentrets Facebook-side og Instagram helt frem til tirsdag den 27. januar.

Læs mere her

Vi søger verdens sejeste service-medarbejdere!


Har du hjertet på rette sted, hjerne på størrelse med kaskelothvalens og et smil, der kan ses på lang afstand, så hører vi gerne fra dig!


Vi søger nemlig en flok unge, dygtige, smilende og super engagerede servicemedarbejdere til højsæsonen 2015!


Læs mere her

Hjææææælp! Vi har brug for din stemme!


Kattegatcentret er nomineret som Nordens bedste Akvarium! Det er Sveriges største ferie-hjemmeside for børnefamilier, Barnsemester.se, der står for afstemningen.


Hjælp os med at vinde prisen! Du kan stemme på os her frem til den 15. marts 2015.


Læs mere her

Årskort TILBUD til borgere i Norddjurs


Borgere i Norddjurs Kommune kan i hele 2015 købe årskort til halv pris og blive medlem af havambasadør-klubben.


Årskortet giver mange fordele! Få fx rabat på dykning, Zzzzov med hajerne og når du besøger en lang række andre attraktioner i Danmark.

Køb årskort her

Kattegatcentret har sendt pigrokker til 'Rokker'dam

Som led i et internationalt avlsprogram har Kattegatcentret doneret to pigrokker til Akvariet i Rotterdam Zoo.

Kattegatcentret har doneret to fine pigrokke-hanner til Akvariet i Rotterdam Zoo som led i et internationalt avlsprogram. Som medlem af verdens største zoo- og akvarieorganisation, EAZA, deltager Kattegatcentret nemlig aktivt i internationale avlsprogrammer.


Pigrokke-hannerne blev født i Kattegatcentret den 22. september 2012 (se video af fødslen), og de har en vigtig opgave i Holland. Akvariet har nemlig i forvejen to pigrokke-hunner, så forhåbentligt vil Kattegatcentrets hanner bidrage til, at de i Holland kan fortsætte det vigtige avlsarbejde.


Avlsprogrammerne har dels til formål at bevare truede dyrearter, men også at gøre offentlige akvarier selvforsynende med dyr, så naturen skånes mest muligt.


Læs mere her

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet