Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Christopher rockede hos hajerne

Der blev hvinet, blitzet og grædt om kap, da popidolet Christopher i går gæstede Kattegatcentret.

Hele Danmarks charmetrold Christopher blev ikke kastet for hajerne, men derimod for et helt hav af spændte, hvinende og iphone-blitzende ”Stopher-lovers”, da han i går gæstede Kattegatcentret for at give intimkoncert.


Kattegatcentret gav gratis entré mellem kl.15-16, hvor Christopher inden aftenens koncert skrev autografer på tasker, iPhones, plakater, penalhuse og sågar også i panden på de ivrige fans.Da den sidste autograf var skrevet, fik Christopher en specialrundvisning af Kattegatcentrets direktør, Bjarne - og det var en meget interesseret Christopher, der både så på hajer, rokker, blæksprutte og meget mere.


Kl. 20 indtog Christopher scenen med sit to mand store band og leverede en forrygende koncert med dansende rokker og plaskende hajer som kulisse.Kattegatcentret arrangerede koncerten i samarbejde med Radio ABC, og du kan læse meget mere om koncerten her

Vi søger verdens sejeste service-medarbejdere!


Har du hjertet på rette sted, hjerne på størrelse med kaskelothvalens og et smil, der kan ses på lang afstand, så hører vi gerne fra dig!


Vi søger nemlig en flok unge, dygtige, smilende og super engagerede servicemedarbejdere til højsæsonen 2015!


Læs mere her

Hjææææælp! Vi har brug for din stemme!


Kattegatcentret er nomineret som Nordens bedste Akvarium! Det er Sveriges største ferie-hjemmeside for børnefamilier, Barnsemester.se, der står for afstemningen.


Hjælp os med at vinde prisen! Du kan stemme på os her frem til den 15. marts 2015.


Læs mere her

Årskort TILBUD til borgere i Norddjurs


Borgere i Norddjurs Kommune kan i hele 2015 købe årskort til halv pris og blive medlem af havambasadør-klubben.


Årskortet giver mange fordele! Få fx rabat på dykning, Zzzzov med hajerne og når du besøger en lang række andre attraktioner i Danmark.

Køb årskort her

Et hav af vinteroplevelser i vinterferien

Besøg Kattegatcentret i vinterferien og prøv kræfter med vinterfisk, vinterklip og vinterbadning!

Kattegatcentret byder på et væld af vinteroplevelser i vinterferien! Klip fx sjove fantasifisk, få vand i håret under hajfodringen, lav flotte fisketryk med GYOTAKU, kast dig ud blandt hajer med et prøvedyk eller luk øjnene og spring ud i de vinterkolde bølger i vores lagune og nyd et velgørende, koldt gys.


Hvis du tør, kan du også zzzzove med hajerne eller se Doktor Knivskarp dissekere en slimet havål!


Vi glæder os til i vinterferien at byde dig velkommen til et hav af vinteroplevelser, som med garanti vil bide sig fast for altid!

Læs mere her

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet