Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Nyfødt, nuttet sælunge!

Kattegatcentrets spættede sælhun Liv fødte i nat en nuttet og kvik sælunge!

Kl. 00.20 i nat fødte Kattegatcentrets spættede sælhun Liv den fineste lille sælunge. Fødslen foregik i Kattegatcentrets store sælanlæg, og ungen er allerede i fuld vigør. Den dier lystigt og svømmer livligt rundt.Hvis det skulle gå som tidligere år, var sælungen dog først ventet i august måned. De sidste to år har Liv nemlig født den 5. august og endda på næsten samme klokkeslæt tidligt om morgenen. Men sådan skulle det altså ikke gå denne gang.


FØRSTE TIMER FANGET PÅ OVERVÅGNINGSKAMERA

De første spæde timer efter fødslen blev fanget på overvågningskamera. PÅ DETTE VIDEOKLIP optaget tidligt i morges, kan du se ungen die hos Liv.VIND ET ÅRSKORT: HJÆLP MED AT KØNSBESTEMME UNGEN

Kattegatcentrets dyrepassere har endnu ikke haft mulighed for at fastslå, om det er en lille han- eller hunsæl. Liv har dog altid født hansæler, så det kunne være sjovt, med en lille hunsæl denne gang.


Hvis du kan hjælpe med at finde ud af, om sælungen er en lille han eller hun, kan du vinde et årskort! Det eneste du skal gøre, er at tage et billede, som Kattegatcentret kan kønsbestemme sælungen ud fra!

Læs mere om den nye sælunge her

Tá på snorkeltur i lagunen


I sommerferien kan du ta' på eventyr med maske og snorkel i Kattegatcentrets lagune!


Dygtige instruktører står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer til at stå ansigt til ansigt med Kattegats spændende dyreliv.


HVORNÅR: Hver fredag kl. 11 og 14.30 til den 14. august.


Læs mere her

Køb et månedspas - for 10 kr. ekstra


For kun 10 kr. ekstra kan du besøge Kattegatcentret og blive bidt af havet ligeså mange gange du vil i en hel måned!


Et månedspas giver nemlig fri entré til Kattegatcentret i en hel måned - og det koster kun 10 kr ekstra for både store og små i forhold til en almindelig dagsbillet.


Køb månedspas i webshoppen

Sidste chance for action på havet


Er du til action på havet, så har du stadig chancen for at lege tørskoet i Funballz og tage på en vild adventure-tur i RIB båd! Men denne uge er sidste chance!


Til og med på fredag kan du tage på en actionfyldt sejltur i RIB båd - og til og med på søndag kan du lege i sjove FUNBALLZ!

Se dagens spændende program

Zzzzov med hajerne i sommerferien

Du kan stadig nå at Zzzzove med hajerne i sommerferien og få en oplevelse for livet!

Du har stadig chancen for at få en oplevelse ud over det sædvanlige i sommerferien, når vi torsdag den 30. juli og torsdag den 6. august for sidste gang denne sommer slår dørene op for "Zzzzov med hajerne for familier"!


Her får hele familien en fælles og meget lærerig oplevelse: I hører blandt andet om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til hajerne, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen.


Og så lister I rundt med lommelygte i det store, nattemørke Kattegatcenter - og sover lige under eller ved siden af store tropiske hajer! Det er altså ikke noget, man sådan lige får mulighed for hver dag!


Der er rift om pladserne - så skynd dig at bestille sovepladser til hele familien.


Læs mere - og bestil sovepladser her

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet