Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Inde godt, ude ligeså godt!

Nyd sommervarmen med et hav af oplevelser udenfor i Kattegatcentret!

Sommervarmen er over os, og heldigvis byder Kattegatcentret også på et hav af oplevelser udenfor i sommerferien, såsom RIB båd, funballz, sæler, krabbefangst, snorkling, en stor vandlegeplads og aftenåbent med krabbesuppe, ansigtsmaling, grill og meget mere!


Ude er nemlig ligeså godt som inde i Kattegatcentret!VILD SEJLTUR I RIB BÅD

Er du til action på havet? Så stig ombord i den hurtiggående gummibåd ”Havørnen” i vores lagune, og ta' på en actionfyldt sejltur med vind i håret, skumsprøjt og bølgehop for fuld skrue! Den ultimative måde at blive kølet af på i sommervarmen!


RIB båden “Havørnen” sætter kurs mod Kattegats bølger mandag-torsdag frem til den 30. juli. Læs mere herSNORKLING I LAGUNEN

Bliv kølet af i sommervarmen med en snorkeltur i vores lagune! Hver fredag i sommerferien kl. 11 og 14.30 kan du nemlig tage på eventyr iført maske og snorkel i vores lagune lige ved siden af sælanlægget.


Dygtige instruktører står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer til at stå ansigt til ansigt med Kattegats spændende dyreliv. Læs mere her


EN AF DANMARKS BEDSTE STRANDE

Husk, at Kattegatcentret kun ligger et spytklat væk fra én af Danmarks absolut bedste strande - så kombiner dit besøg med en kølig dukkert. Så er dagen fuldendt!


Se alle sommerens oplevelser her

Se dagens spændende program her

Sæt tænderne i en lækker buffet


Gå ikke glip af vores lækre buffet i sommerferien med hjemmelavede lækkerier af lokale råvarer!


Pris inkl. én valgfri drikkevare KUN: 149,- (voksne), 79,- (børn 3-11 år), 29,- (børn 0-2 år). Husk, at årskortholdere får 10% rabat!


Nyd fx buffeten på vores store, udendørs tagterrasse, hvor hele familien får frisk havluft fra første parket!

Køb et månedspas - for 10 kr. ekstra


For kun 10 kr. ekstra kan du besøge Kattegatcentret og blive bidt af havet ligeså mange gange du vil i en hel måned!


Et månedspas giver nemlig fri entré til Kattegatcentret i en hel måned - og det koster kun 10 kr ekstra for både store og små i forhold til en almindelig dagsbillet.


Køb månedspas i webshoppen

Dyk med hajer i sommerferien


Kast dig ud på dybt vand og dyk med hajer i sommerferien!


Book et prøvedyk i vores Oceanarium - eller et Big Shark Dive i hajtanken, hvis du er certificeret dykker! Vi garanterer en oplevelse for livet blandt hajer, rokker og alverdens havdyr!


Læs mere her

Se ledige tider og BOOK DIT DYK DIREKTE her

Sidste chance for snorkling!

Vil du på snorkeleventyr i lagunen OG blive klogere på livet i Kattegat - så er det sidste chance på fredag!

Fredag den 14. august er sidste chance denne sommer for at ta' på eventyr med maske og snorkel i vores lagune lige ved siden af sælanlægget.


Her står dygtige instruktører klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer til at stå ansigt til ansigt med Kattegats spændende dyreliv!


Du kan fx være heldig at møde havdyr som torsk, krabber, gylter, ålekvabber og tangsnarre – og så kan du jo vinke til sælerne, som ser nysgerrigt til fra sælanlægget!


Grib chancen og spring ud i det kl. 11 eller 14.30 på fredag!


Læs mere her


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet