Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Bliv bidt af havet i sommerferien

Dyk ned i et hav af oplevelser i Kattegatcentret i sommerferien - og bliv bidt af havet!

Sommeren er sparket godt i gang i Kattegatcentret med nye oplevelser og aktiviteter på programmet hver time! Krabbefangst, hajtræning, blækspruttedissektion, Funballz, RIB båd og snorkling er blot nogle af de oplevelser, der er på programmet i sommerferien!NYHED: VILD SEJLTUR I RIB BÅD

Er du til action på havet? Så stig ombord i den hurtiggående gummibåd ”Havørnen” i vores lagune, og ta' på en actionfyldt sejltur med vind i håret, skumsprøjt og bølgehop for fuld skrue!


RIB båden “Havørnen” sætter kurs mod Kattegats bølger mandag-torsdag fra den 29. juni-30. juli. Læs mere herNYHED: SNORKLING I LAGUNEN

Hver fredag fra den 3. juli-14. august kan du ta' på eventyr med maske og snorkel i vores lagune!


Dygtige instruktører står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer til at stå ansigt til ansigt med Kattegats spændende dyreliv. Læs mere her


Se alle sommerens oplevelser her


Se dagens spændende program her

Overnat hos hajerne med din familie


'Zzzzov med hajerne' i sommerferien med din familie og få en uhyggelig hyggelig familieoplevelse!


I hører bl.a. om hajernes liv, dissekerer blæksprutter og sover lige ved siden af de store hajer. Men skynd jer at bestille plads - der er nemlig rift om sovepladserne!


Datoer: 2/7, 9/7, 16/7, 23/7, 30/7 & 6/8.


Læs mere her

Mød Doktor Knivskarp i sommerferien!


Mød Doktor Knivskarp hver onsdag i sommerferien og følg med helt tæt på, når han dissekerer en spændende fisk.


Hvordan ser verdens største fladfisk fx ud, hvor stor er en havkats hjerne egentlig, og hvad gemmer der sig i maven på en pighaj?


Doktor Knivkskarp ved alt om fisk – så bare spørg løs!


Læs mere her

52 Stenbidere fra Kattegatcentret til Japan


Efter en transport på 35 timer ankom 52 stenbider-unger i sidste uge til Tokyo lufthavn. Samtlige stenbidere havde klaret den lange rejse fra Kattegatcentret til Japan og var i topform ved ankomst.


De små stenbidere har en vigtig opgave i Japan – de skal nemlig være trækplaster i et helt nyt Nordsø-akvarium i Tokyo Sea Life Park med fisk fra Nordsøen


Læs mere her

NYHED: Aftenåbent hver onsdag i juli

ÅBENT TIL KL. 20: Sommerstemning og et hav af sjove aktiviteter!

Grill på terrassen, få en ansigtsmaling, lav slik af tang, rist skumfiduser over bål, fang krabber og lav krabbesuppe! Uhmmm der er sommerstemning og et hav af sjove aktiviteter, når Kattegatcentret holder aftenåbent til kl. 20 hver onsdag i juli måned.Køb fx en lækker grill-pakke eller tag madkurven under armen og nyd maden og udsigten over Kattegat fra den store, udendørs terrasse, hvor vores tre sæler næsten sidder med til bords.


Mens maden syder på grillen, kan børnene få en flot ansigtsmaling, lave slik af tang, fange krabber og lave en lækker krabbesuppe! Vi slutter aftenen af med skumfiduser over bål!


Se hele programmet for aftenåbent her

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet