Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Kattegatcentret bliver filmkulisse

Filmatiseringen af den nye familiefilm 'Iqbal Farooq' er i fuld gang, og den 27.-28. maj filmer store, danske navne i Kattegatcentret.

Kattegatcentret danner den 27.-28. maj rammen om optagelserne til den nye danske familiefilm, Iqbal Farooq, der er baseret på minister Manu Sareens succesrige børnebogserie om den 13-årige dreng, Iqbal.


Flere kendte kræfter medvirker i filmen såsom komikerne Rasmus Bjerg og Andreas Bo i rollen som forbryderne Æselmand og Svinet, og også Ditte Hansen, Torben Zeller og Martin Brygmann står på rollelisten.


Manuskriptet, der er baseret på den første bog i serien, ’Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot’, er skrevet af psykolog og forfatter Renée Toft Simonsen. Musikeren Wafande står bag titelsangen.


Optagelserne til 'Iqbal Farooq' foregår i København og på Djursland, og filmen får dansk biografpremiere den 17. december 2015.


Læs mere her

Køb årskort i webshoppen - og bliv bidt af havet


Med et årskort kan du komme i Kattegatcentret og blive bidt af havet ligeså mange gange du vil i et helt år!


Med et årskort får du også et hav af fordele - fx rabat på: Prøvedyk, Big Shark Dive, i Café Kattegat, i Butik Kattegat, til "Zzzzov med hajerne for familier", og når du besøger mange andre attraktioner i Danmark!


Køb årskort i webshoppen

Havet giver god appetit - bestil en frokost!


Café Kattegat byder på lækre retter baseret på lokale råvarer. Sæt tænderne i en saftig burger, nyd en frisk MSC-mærket fisk fra Kattegat og giv børnene en dejlig børnetallerken, som selvfølgelig indeholder en lille overraskelse.


Skal det være let, så bestil på forhånd en lækker frokost hjemme fra sofaen!


Læs mere her

50% til alle fædre på FARS DAG den 5. juni


Overrask din far med et hav af oplevelser på Fars Dag den 5. juni, hvor vi giver 50% på entrébilletten til alle fædre i selskab med en fuldtbetalende datter/søn.


Se træning og fodring af de store, tropiske hajer, løb om kap med alverdens havdyr i Havet in Action og spis lækre Fars Dag-kager i caféen.


Køb Fars Dag-billetten i webshoppen

Bliv bidt af havet i Pinsen

Klip en sjov klemmefisk og bliv bidt af havet i Pinsen!

Besøg Kattegatcentret i Pinsen den 23.-25. maj, hvor vi holder åbent helt frem til kl. 17. Der er nye oplevelser og aktiviteter på programmet hver time, som helt sikkert vil gøre dig bidt af havet!


KLIP EN SJOV KLEMMEFISK

Vi klippeklistrer blandt andet og laver sjove, fantasifulde fisk, som vi sætter på klemmer, så de rigtig kan hapse.


Du kan også slå dig løs på legepladsen – og se de søde og sjove sæler lave kunster og hapse sild i lagunen!TA' PÅ OPDAGELSE MED HAVETS VEN

Kattegatcentrets guide, Havets Ven, står også klar til at tage dig med på opdagelse hele Pinsen! Måske skal I på fodretur i udstillingen, måske skal du møde de underlige, forhistoriske dolkhaler, eller måske skal du hjælpe Havets Ven med at fodre de små, tropiske hajer i hajtanken!


GIV DYKKEREN EN HAJ-FIVE

Kl. 13 fylder dyrepasseren sin spand med alt godt fra havet og dykker ned i Oceanariet for at fodre hajer, rokker og stør – og du kan opleve det hele fra den store panoramarude og give dykkeren en haj-five!


Vil du selv i dykkerdragten, så book et prøvedyk i Oceanariet og ta' på opdagelse under havets overflade - du bliver stensikkert bidt af både hajer, dykning og havet!OPLEV NURSEHAJERNE RULLE RUNDT PÅ RYGGEN

Hver dag kl. 14 kan du også under træning og fodring af de store hajer i hajtanken opleve nursehajerne rulle rundt på ryggen - og få et chok, når sandtigerhajen laver sit overraskelsesangreb!


Se hele det spændende program her


Læs mere om oplevelser i Pinsen her


Køb billetter i webshoppen


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet