Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Sælungen Nor rejser mod nordvest

Vores sælunge Nor rejser i disse timer mod nordvest til St. Andrews Aquarium i Skotland, hvor han skal bo med en gammel kending.

I morges vinkede vi farvel til vores 10 måneder gamle sælunge Nor, og sendte ham godt af sted mod sit nye hjem i St. Andrews Aquarium i Skotland, hvor han fremover skal bo med to andre spættede sæler, Nelly og Leif.


SKAL BO MED EN GAMMEL KENDING

Nelly er faktisk en gammel kending, for hun var en del af Kattegatcentrets sælflok for cirka 10 år siden.Nor blev født i Kattegatcentrets lagune den 5. august 2014 (på billedet er Nor få dage gammel) og har været en aktiv og utrolig kær unge. Læs mere om fødslen her. Men nu er tiden altså kommet til, at Nor skal videre ud i verden.


TRÆNET TIL TRANSPORTEN

I går sidst på dagen blev Nor nænsomt indfanget og flyttet over i sin transportkasse. Vi har de sidste par måneder trænet Nor til at ligge inde i et net, så han kravlede tillidsfuldt ind i nettet, som han plejer, og blev roligt flyttet over i transportkassen.Tidligt i morges fik han det sidste dyrelægecheck og blev derefter sendt godt af sted sammen med en specialist i transport af dyr. Så han er i de allerbedste hænder.


Nor ankommer til sit nye hjem torsdag aften. Læs mere her

Køb månedspas i webshoppen - for 10 kr. ekstra


For kun 10 kr. ekstra kan du besøge Kattegatcentret og blive bidt af havet ligeså mange gange du vil i en hel måned!


Et månedspas giver nemlig fri entré til Kattegatcentret i en hel måned - og det koster kun 10. kr ekstra for både store og små i forhold til en almindelig dagsbillet.


Køb månedspas i webshoppen

Hold dit livs fest med havudsigt i Kattegatcentret!


Smukke, anderledes og eventyrlige rammer. Det er, hvad vi kan tilbyde, næste gang du skal holde rund fødselsdag, bryllup, konfirmationsfest, firmafest, julefrokost eller anden fest!


Sammen med dig skræddersyr vi en dag/aften, som matcher dine forventninger til en god fest.


Læs mere - og kontakt os for et uforpligtende tilbud

50% til alle fædre på FARS DAG den 5. juni


Overrask din far med et hav af oplevelser på Fars Dag den 5. juni, hvor vi giver 50% på entrébilletten til alle fædre i selskab med en fuldtbetalende datter/søn.


Se træning og fodring af de store, tropiske hajer, løb om kap med alverdens havdyr i Havet in Action og spis lækre Fars Dag-kager i caféen.


Køb Fars Dag-billetten i webshoppen

Klar til optagelse!

Store, danske navne filmer i disse dage i Kattegatcentret.

Kattegatcentret danner onsdag den 27. maj og torsdag den 28. maj rammen om optagelserne til den nye danske familiefilm, Iqbal Farooq, der er baseret på minister Manu Sareens succesrige børnebogserie om den 13-årige dreng, Iqbal.


Optagelserne startede tidligt onsdag morgen, og hele dagen har det vrimlet med kameramænd, statister og skuespillere i Kattegatcentret.Flere kendte kræfter medvirker i filmen såsom komikerne Rasmus Bjerg og Andreas Bo i rollen som forbryderne Æselmand og Svinet, og også Ditte Hansen, Torben Zeller og Martin Brygmann står på rollelisten.


Manuskriptet, der er baseret på den første bog i serien, ’Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot’, er skrevet af psykolog og forfatter Renée Toft Simonsen.


Optagelserne til 'Iqbal Farooq' foregår i København og på Djursland, og filmen får dansk biografpremiere den 17. december 2015.


Læs mere her


FOTO: Per Arnesen.


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet