Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Et hav af oplevelser i Kristi Himmelfartsferien!

Kattegatcentret byder på et hav af oplevelser i Kr. Himmelfartsferien.

I Kr. Himmelfartsferien den 14.-17. maj kan du fx lave flotte GYOTAKU-aftryk af fisk, se sælerne springe højt og hapse sild i lagunen, ta' på opdagelse med Havets Ven, opleve dykkeren fodre et mylder af fisk i Oceanariet, og se faretruende tandsæt flå fladfisk ud af dyrepasserens hånd under hajfodringen!


Og har du endnu ikke set vores unikke hajtræning, har du chancen hver dag kl. 14!Trænger du til at få pulsen op, står havkajakkerne også klar i oplevelseszonen Havet in Action, hvor du skal trykke, pumpe, løbe, hoppe og på egen hånd udforske havets imponerende kræfter!Og hvis du for alvor vil prøve kræfter med havet, kan du også bestille et prøvedyk og kaste dig ud på dybt vand i Oceanariet! OBS: Husk at bestille i god tid.


Læs mere om oplevelser i Kr. Himmelfartsferien

Se hele det spændende PROGRAM i aktivitetskalenderen


Køb billetter i webshoppen

50% til alle fædre på FARS DAG den 5. juni


Overrask din far med et hav af oplevelser på Fars Dag den 5. juni, hvor vi giver 50% på entrébilletten til alle fædre i selskab med en fuldtbetalende datter/søn.


Se træning og fodring af de store, tropiske hajer, løb om kap med alverdens havdyr i Havet in Action og spis lækre Fars Dag-kager i caféen.

Se programmet for Fars Dag i aktivitetskalenderen

Overnat hos hajerne med din familie 14. maj


OBS: FÅ PLADSER TILBAGE!


Den 14. maj slår vi igen dørene op for 'Zzzzov med hajerne for familier'.


Her får hele familien en oplevelse, der bider sig fast for altid: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, og sover lige ved siden af hajerne. Uhyggeligt hyggeligt!


Bestil sovepladser her

Køb månedspas i webshoppen - for 10 kr. ekstra


For kun 10 kr. ekstra kan du besøge Kattegatcentret og blive bidt af havet ligeså mange gange du vil i en hel måned!


Et månedspas giver nemlig fri entré til Kattegatcentret i en hel måned - og det koster kun 10. kr ekstra for både store og små i forhold til en almindelig dagsbillet.


Køb månedspas i webshoppen

Tør DU dykke med hajer?

Spring ud på dybt vand og dyk med hajer i Kattegatcentret!

I Kattegatcentret kan du dykke med hajer - hvad enten du er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at gøre dig helt bidt af hajer, havet og dykning!


Få et prøvedyk i vores 1,5 millioner liter store Oceanarium og gi' de fem forskellige arter af hajer et haj-five - og er du certificeret dykker, venter de store, tropiske hajer på dig i hajtanken!Se vores VIDEO om prøvedyk i Oceanariet - klik her


Læs mere om dykning i Kattegatcentret her


Køb gavekort til prøvedyk eller BIG SHARK DIVE i webshoppen

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet