Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Millioner til formidling om fisk og sundhed

Sammen med Københavns Universitet og tre andre akvarier har Kattegatcentret fået 17,9 millioner kroner fra Nordea-fonden til formidling og forskning med fokus på fisk, børn og sundhed!

Vi kan slet ikke få armene ned i Kattegatcentret! Sammen med Københavns Universitet og tre andre danske akvarier (Den Blå Planet, Nordsøen Oceanarium og Fiskeri- og Søfartsmuseet) har vi nemlig fået 17,9 millioner kroner fra Nordea-fonden, som skal bruges på at gøre os alle sammen meget klogere på fisk, børn og sundhed! Et projekt, der meget passende hedder FiSK!


Vi spiser nemlig alt for lidt fisk. Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser 350 gram fisk om ugen, men faktisk spiser danskerne i gennemsnit kun halvdelen - og især børnene får for lidt fisk.


NY UDSTILLING - OG SJOVE AKTIVITETER MED FISK

Vi er meget glade for at deltage i det spændende Projekt FiSK, hvor vi de næste 3 år sætter spot på, hvordan det påvirker børns sundhed og indlæringsevne at spise lækker, fed fisk.


Det kommer blandt andet til at betyde ny, spændende udstilling i Kattegatcentret - og masser af sjove aktiviteter med fisk på menuen!


Læs mere om projekt FiSK her

Sælungen Kaia skal ud på sit livs flyvetur


Kattegatcentrets 4 måneder gamle sælunge Kaia flyver i dag til Zoomarine i Portugal, hvor hun fremover skal bo under varmere himmelstrøg.


Hun er nemlig blevet teenager, har forlængst frigjort sig fra sin mor Liv og har lært at spise selv - så det er på tide, at hun flytter hjemmefra.


Læs mere her

Årets julegave - gavekort til hajdyk!


Mangler du årets julegave?


Køb gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet, et BIG SHARK DIVE i den tropiske hajtank, en uhyggelig hyggelig overnatning i det nattemørke Kattegatcenter - eller hvad med et gavekort til et hav af oplevelser, der bider sig fast for altid!


Læs mere her

Middag og julehygge hos Sharky 1. dec


Vores hajmaskot Sharky inviterer for sidste gang i år til "Middag hos Sharky" tirsdag den 1. december!


Vi hygger med en lækker julemenu - og laver julepynt og pynter det store juletræ!


OBS: Der er få pladser tilbage!


Book pladser her

Det' sørme, det' sandt, snart de'cember!

I december julehygger vi til den helt store julemedalje og byder på masser af juleoplevelser!

Du kan blandt andet lege pakkeleg med julemanden, når han holder julefrokost i Oceanariet, lave julepynt til det store juletræ, tømme din julesok for overraskelser og gå på jagt efter alle julepakkerne i akvarierne og vinde en fed julegave!


Så ta’ i Kattegatcentret i december og kom i julestemning med et hav af juleoplevelser!


HÆNG EN JULESOK OP - HELT GRATIS

Alle børn kan i december hænge en julesok op i Kattegatcentret - helt gratis! Nisserne kigger forbi hver lørdag morgen i december og fylder en lille overraskelse eller to i julesokkerne! Kom forbi, når det passer jer og se, hvad nissen har haft med - vi skal nok passe rigtig godt på alle julesokkerne imens! Det er en GRATIS aktivitet, og der skal ikke betales entré for at tømme sin julesok for overraskelser.

Læs om alle oplevelserne i december her

Tjek åbningstider og dagens spændende program i aktivitetskalenderen


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet