Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Doktor Knivskarp dissekerer en pighaj

Superskarpe Doktor Knivskarp dissekerer en pighaj onsdag i efterårsferien!

Onsdag den 14. oktober kl. 11.30 dissekerer Doktor Knivskarp en pighaj i Kattegatcentret! Doktor Knivskarp er superskarp og ved ALT om pighajer og andre havdyr – så bare spørg løs!


Du følger dissektionen helt tæt på - og hvis du tør, kan du også få lov at røre forsigtigt ved de sylespidse tænder!


Det er en vild oplevelse, og du går derfra meget klogere på de dybt fascinerende hajer – og bliver forhåbentligt ligeså bidt af havet (og hajer) som os!

Læs mere om oplevelser i efterårsferien her


Se dagens spændende program i aktivitetskalenderen

Glæd dig til kæmpe julemarked!


Den 21.-22. november slår vi dørene op for et imponerende julemarked med juleoplevelser i stride strømme!


Der skal bl.a. laves isskulpturer, spises vafler, købes julegaver, julepynt og pakkekalendergaver - og jules til den helt store julemedalje!


Der er åbent hver dag fra kl. 10-17, og jule-entréprisen er KUN 20 kr.!

Læs mere her

Sjaske, pjaske,
s(h)oppe - besøg vores webshop


Sjaske, pjaske, soppe - i vores webshop kan du bare shoppe! Køb entrébilletter og bliv bidt af havet, få et hav af oplevelser sikret i et helt år med et årskort eller køb gavekort til oplevelser for livet!


Du kan også købe et månedspas for kun 10 kr ekstra i forhold til en almindelig dagsbillet og få fri entré til Kattegatcentret i en hel måned!

Besøg webshoppen

"Til Middag hos Sharky" er tilbage!


Vores søde, bløde hajmaskot Sharky, inviterer nu igen til "Middag hos Sharky", som er vores madklub for børnefamilier med masser af hygge, underholdning og sund og lækker hverdagsmad.


Der er rift om pladserne, så skynd dig at tilmelde hele familien! Sharky inviterer til middag 2 gange i efteråret: Den 3. november og 1. december.


Book pladser her

Lad efterårsferien gå helt i fisk!

Efterårsferien går helt i fisk i Kattegatcentret - på den gode måde!

I Kattegatcentret får du fisk på hjernen i efterårsferien. Hele ugen vrimler det nemlig med sjove og spændende oplevelser og aktiviteter for børn og voksne - med fisk!


Med andre ord går efterårsferien helt i fisk - men på den gode måde!Du kan bl.a. lave smukke grafiske aftryk af fisk med kunstformen Gyotaku og ÆGTE blæksprutteblæk - og hjælpe dyrepasseren med at tilberede dagens fiskefoder og ta’ på fodretur i akvarierne!


Og når du ikke vader rundt i fisk, er du måske heldig at opklare halloween-mysteriet om vores forsvundne studentermedhjælper, Thor! Men du skal være skarp som en havkat!

Læs mere om oplevelser i efterårsferien her


Se dagens spændende program i aktivitetskalenderen

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet