Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Uhmmm ... Vinterhygge med Vinterfisk

Fra på lørdag den 31. oktober skruer vi helt op for vinterhyggen med vores vinterkoncept VINTERFISK.

Uhmmm, der er vinterstemning i Kattegatcentret! Kattegatcentret går nemlig ikke i vinterhi, men skruer med vinterkonceptet VINTERFISK tværtimod helt op for vinterhyggen fra på lørdag den 31. oktober!


Utallige lanterner oplyser Kattegatcentret, på stole og bænke ligger bløde lammeskind, og i Café Kattegat kan du med en god kop lokalristet stempelkaffe og et stykke lækkert friskbagt kage nyde den smukke udsigt over Kattegat!


Den hyggelige atmosfære breder sig helt frem til og med vinterferien!

Læs mere om VINTERFISK her

TILBUD i Café Kattegat


Fra på lørdag skruer vi med vores koncept VINTERFISK helt op for vinterhyggen i Kattegatcentret!


Det gør vi også i vores Café, hvor vi har et helt særligt VINTERFISK-tilbud til dig.


TILBUD i Café Kattegat:


En lille kande friskkværnet stempelkaffe og 2 stk friskbagt kage: KUN 45 DKK!

Læs mere om Café Kattegat her

Vinterbadning i lagunen


Gør som vores glade sæler - start dagen med et velgørende gys! Med badebro, mågeskrig og pragtfuld udsigt til Kattegat kan du kickstarte alle vinterhalvårets tirsdage og fredage med en frisk morgendukkert i vores dejlige lagune.


Det koster kun et årskort at blive medlem i vores vinterbadeklub. Pris for én gang er 30 DKK.

Læs mere her

Kom til Middag hos Sharky!


Vores søde, bløde hajmaskot Sharky, inviterer nu igen til "Middag hos Sharky", som er vores madklub for børnefamilier med masser af hygge, underholdning og sund og lækker hverdagsmad.


Der er rift om pladserne, så skynd dig at tilmelde hele familien! Sharky inviterer til middag 2 gange i efteråret: Den 3. november og 1. december.


Book pladser her

Kæmpe julemarked i Kattegatcentret

Den 21.-22. november slår Kattegatcentret dørene op for et kæmpe julemarked med juleoplevelser i stride strømme!

Der skal laves is-skulpturer, spises vafler, købes julegaver og jules til den helt store julemedalje lørdag og søndag den 21.-22. november 2015, hvor Kattegatcentret inviterer til årets helt store julemarked!


Begge dage vil der være et væld af spændende juleboder, hvor du bl.a. kan købe julelækkerier, julegaver, julepynt, pakkekalendergaver og meget mere!


Julemarkedet har åbent fra kl. 10-17 og entréprisen er kun 20 DKK! Køb din julemarked-entrébillet i webshoppenLAV EN IS-SKULPTUR!

På julemarkedet kan du også deltage i sjove og spændende juleaktiviteter! Lørdag den 21. november kommer Ice Team og laver “Ice for kids”. Her kan du få en isklump og lave din helt egen is-skulptur! Søndag den 22. november underholder Kattegatspejderne med knob, lejrbål og et hav af andre sjove spejderaktiviteter for børn.


Så spark julen godt i gang med verdens bedste julemarked i Kattegatcentret!


Læs mere om julemarkedet her


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet