Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Lad efterårsferien gå helt i fisk i Kattegatcentret!

Efterårsferien går helt i fisk i Kattegatcentret - på den gode måde!

I Kattegatcentret får du FISK på hjernen i efterårsferien. Hele ugen vrimler det nemlig med sjove og spændende oplevelser og aktiviteter for børn og voksne - med FISK!

Med andre ord går efterårsferien helt i fisk - men på den gode måde!Du kan bl.a. lave smukke grafiske aftryk af FISK med kunstformen Gyotaku og ægte blæksprutteblæk, tegne efterårsferiens mest fantasifulde FISK, opleve de store hajer flå FISK ud af dyrepasserens hånd, se sæler og sælunge hapse FISK i lagunen, gi’ dykkeren en haj-five, når han fodrer FISK i Oceanariet, hjælpe dyrepasseren med at tilberede dagens FISKEfoder og ta’ på fodretur i akvarierne, og meget meget mere!

Og når du ikke vader rundt i FISK, er du måske heldig at opklare halloween-mysteriet om vores forsvundne studentermedhjælper, Thor! Men du skal være skarp som en havkat!

Læs mere her - og lad din efterårsferie gå helt i FISK!"Til Middag hos Sharky" er tilbage!


Vores søde, bløde hajmaskot Sharky, inviterer nu igen til "Middag hos Sharky", som er vores madklub for børnefamilier med masser af hygge, underholdning og sund og lækker hverdagsmad.

Der er rift om pladserne, så skynd dig at tilmelde hele familien! Sharky inviterer til middag 2 gange i efteråret: 3. november og 1. december.

Læs mere her - og reserver pladser til hele familien

Sjaske, pjaske, s(h)oppe - besøg vores webshop


Sjaske, pjaske, soppe - i vores webshop kan du bare shoppe! Køb entrébilletter og bliv bidt af havet, få et hav af oplevelser sikret i et helt år med et årskort eller køb gavekort til oplevelser for livet!

Du kan også købe et månedspas for kun 10 kr ekstra i forhold til en almindelig dagsbillet og få fri entré til Kattegatcentret i en hel måned!

Besøg webshoppen

WAUW! Dyk med hajer i efterårsferien!


Kast dig ud på dybt vand og dyk med hajer i efterårsferien! Der er garanti for høj sigtbarhed og masser af hajer!

Book et prøvedyk i vores Oceanarium - eller et Big Shark Dive i hajtanken, hvis du er certificeret dykker!

Hvis du vil dykke, skal du blot huske at ringe til os og booke senest dagen før.

Læs mere om dykning i Kattegatcentret her

Zzzzov med hajerne i efterårsferien

SIDSTE CHANCE I 2015: Zzzzov med hajerne i efterårsferien den 12. og 15. oktober!

I efterårsferien har du en enestående chance for at få en uhyggelig HYGGELIG familieoplevelse! Du kan nemlig overnatte blandt hajerne sammen med din familie i det nattemørke Kattegatcenter!

Vi kalder det ”Zzzzov med hajerne”, og udover at sove lige under eller ved siden af de store hajer, dissekerer I blandt andet blæksprutter, oplever træning og fodring af hajerne, og meget meget mere!

Du kan Zzzzove med hajerne i efterårsferien den 12. oktober (NÆSTEN UDSOLGT) og den 15. oktober. Så skynd dig at reservere sovepladser til hele familien, før din nabo gør!

Læs mere og book sovepladser direkte her

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet