Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

SPRUDLENDE VOKALMUSIK MED DR VOKALENSEMBLET

Fredag den 19. august får du mulighed for en musikalsk oplevelse i særklasse, når DR VokalEnsemblet giver koncert i Kattegatcentret.

Der er lagt op til en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, når vi fredag den 19. august inviterer dig til koncert med DR VokalEnsemblet. I de stemningsfulde omgivelser med udsigt til både hajer, rokker og det aftenblå Kattegat kan man opleve sprudlende vokalmusik med værker af blandt andet Schubert, Rossini, Mendelssohn, Langgaard og Brahms samt klassiske danske sange.


DR VokalEnsemblet lover stemning af både morgensol og skumring, dysterhed og romantik, gondolfart, ligfærd og højstemthed, så der er virkelig lagt op til en stemningsfyldt sommeraften, når korsangerne giver hajer og rokker musikalsk selskab.


Korsang med bid i

Det er ikke uden grund, at DR VokalEnsemblet samler et stort publikum. Hver og en af sangerne er erfarne solister, som bringer et stærkt udtryk og et hav af liv ind i korsangen, og ensemblets store begejstring for musikken bider sig fast i publikum. Det er DR VokalEnsemblets tidligere chefdirigent, Olof Boman, der styrer slagets gang under koncerten. Olof Boman er en dirigent, hvis ekspertise i vokalmusik har gjort ham særdeles eftertragtet i hele Europa.

Koncerten holdes midt i Kattegatcentret, så mens ørerne forkæles med korsang er der mulighed for at nyde udsigten til både Kattegat, hajer, rokker og selvfølgelig også en guitarfisk.


Køb dine billetter til koncerten på vores webshop!

Kom til "Middag hos Sharky" 4. oktober


Vores søde, bløde hajmaskot Sharky inviterer igen til "Middag hos Sharky" den 4. oktober! Vores hyggelige madklub for børnefamilier!


Vi hygger med en lækker aftensmad - og bagefter laver vi perlebakker/plader med havtema!


Book pladser her

50% på årskort til borgere i Norddjurs


Borgere i Norddjurs Kommune kan i hele 2016 købe årskort til halv pris!


Et årskort giver et hav af fordele! Gratis entré og rabat til en lang række andre attraktioner. Rabat på dyk, Zzzzov med hajerne og meget mere!


KØB "ÅRSKORT NORDDJURS HER"

Køb gavekort på hajdyk i webshoppen


Mangler du oplevelsesgaven, der bider sig fast for altid? Så har vi løsningen til dig - køb gavekort til et hav af oplevelser i vores webshop!


Der er et hav af muligheder: Prøvedyk, BIG SHARK DIVE, "Zzzzov med hajerne" og meget mere!


Læs mere - og KØB GAVEKORT HER

EN SOLID SOMMER I KATTEGATCENTRET

Henover de sidste to måneder i vores højsæson, har vi kunnet glæde os over rigtig mange besøgende gæster.

Sommeren har for mange måske været lidt af en skuffelse, i hvert fald hvad angår regn, blæst og den sol, der kun sjældent har tittet frem bag de mørke skyer. Til gengæld har vi i sommerferien haft æren af, at kunne byde ekstraordinært mange gæster indenfor i tørvejr.


Vi har været utrolig godt besøgt hele sommerferien, og alle medarbejdere har arbejdet hårdt for at give jer gæster en god og behagelig oplevelse, selvom det til tider har været noget af en udfordring med så mange besøgende på en gang!


Vi har haft fart på både indendørs- og udendørsaktiviteter, som hajfodringer, krabbefangst og dissektion af spændende fisk og - som det nyeste skud på stammen - aktiviteten FiSK med lækre smagsprøver på sund laks. FiSK er et forsknings- og formidlingsprojekt, som sætter fokus på sunde, fede spisefisk. Glæd dig til vinterferien 2017, hvor Kattegatcentret åbner ”Det levende køkken” med legende sjov formidling om at spise fisk. Du kan læse mere om Projekt FiSK.


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet