Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Mangler du ideen til julegaven, der bider sig fast for altid?

Mangler du julegaven, der bider sig fast for altid? Så har vi løsningen til dig - køb gavekort til et dyk blandt hajerne i Kattegatcentret!

Du kan fx købe gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet eller et BIG SHARK DIVE i den tropiske hajtank.


Med et gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet sikrer du en oplevelse for livet!


Lad dig forsvinde i stimer af hornfisk, find rokken på sandbunden, svøm med de store stør og send vores fem forskellige hajarter et haj-five!


Eller hvad med et gavekort til et BIG SHARK DIVE, der helt sikkert vil få kæben til at falde? Det er en wauw-oplevelse ud over det sædvanlige, når store pigrokker og tropiske hajer som revlehajer og vores imponerende sandtigerhaj elegant glider forbi helt tæt på – og vi sørger for at sikkerheden er i top. Selve dykket tager ca. 20 minutter og foregår i hajtankens behagelige 21 grader varme vand.


Læs mere om vores gavekort her

Kom til "Middag hos Sharky" 17. januar


Vores søde, bløde hajmaskot Sharky inviterer igen til "Middag hos Sharky" den 17. januar! Vores hyggelige madklub for børnefamilier!


Vi hygger med en lækker aftensmad - og bagefter laver vi forskellige sjove aktiviteter i selvskab med sharky!


BOOK PLADSER HER

50% på årskort til borgere i Norddjurs


Borgere i Norddjurs Kommune kan i hele 2017 købe årskort til halv pris!


Et årskort giver et hav af strong>fordele! Gratis entré og rabat til en lang række andre attraktioner. Rabat på dyk, Zzzzov med hajerne og meget mere!


KØB "ÅRSKORT NORDDJURS HER"

”Zzzzov med hajerne” i vinterferien


Har du prøvet at sove under eller ved siden af store hajer? Så har dig og din familie chancen i vinterferien, hvor vi slår dørene op for "Zzzzov med hajerne for familier" den 16. februar.


En oplevelse der går i fisk for hele familien!

LÆS MERE HER

REVLEHAJ PÅ BESØG I BABYBASSINET!

REVLEHAJ PÅ BESØG I BABYBASSINET!

Vores revlehaj fik sig lidt af en overraskelse, da den pludseligt ved en fejltagelse, forvildede sig op i den lave ende af hajtanken.

Normalt drejer de største af vores hajer let og elegant af, inden de når den lave ende af hajtanken. Det glemte den ene af vores hanrevlehajer tilsyneladende at gøre, da den svømmede direkte ind i lavvandsafdelingen og dermed strandede sig selv.


Det var imidlertid ikke længe, at hajen var strandet, da vores kurator Rune Kristiansen hoppede i hajbassinet og med et hurtigt snuptag fik styret den godt 2,5 meter lange revlehej tilbage på ret kurs mod den dybe ende.


”Vi har aldrig observeret før, at vores store tropiske hajer forvilder sig op i den lave ende. Kun vores nursehajer, der til dagligt trænes og fordres på fodrepodierne, og de mindre fisk og hajer færdes normalt der”, fortæller kurator og biolog Rune Kristiansen.


Hvad der helt præcist var årsagen til gæstevisitten i den lave ende kan være svært at fastslå med sikkerhed. Vi ved dog, at det netop nu er den tid på året, hvor hormonerne for alvor raser og vores to hanrevlehajer ivrigt kurtiserer vores ene hunrevlehaj. Det bliver naturligvis spændende at se, hvad det bærer med sig. Revlehajen led ikke nogen mèn, og er helbredsmæssigt helt på toppen, og har da siden hen genoptaget kissemisseriet med hunrevlehajen.


Læs mere om vores revlehaj her


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet