Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Snorkle-event ved Sangstrup Klint

Kom og vær' med når Kattegatcentret og WWF lørdag den 4. juni inviterer til snorkle-event ved Sangstrup Klint på Norddjurs.

Lørdag den 4. juni kan du for alvor blive bidt af havet, når Kattegatcentret i samarbejde med WWF arrangerer snorkle-event ved Sangstrup Klint på Norddjurs.


Alle skal være velkommen - uanset alder og størrelse - til at hoppe i våddragten, med dertilhørende snorkleudstyr og svømmefødder. Det hele er ganske gratis!

Studer fisk med Kattegatcentret

Når du er færdig med dit eventyr under havoverfladen, kan du sammen med Kattegatcentret nærstudere forunderlige og sjove detaljer, som fiskeskæl, små mosdyr på tangplanterne, mikroalger og meget mere. Desuden vil Kattegatcentret stå for at dissekere og undersøge flere spændende fisk fra havet.


Gå ikke glip af et hav af forunderlige oplevelser under og over overfladen!

NATURE PLANET TILBAGEKALDER HAJ-TALLERKEN!


Vi har fået besked fra Nature Planet ApS, at deres hajtallerken - som er blevet forhandlet i vores butik - ikke lever op til visse kriterier. Vi beder alle, der har købt varen hos os om at stoppe brugen af tallerkenen.

Vi refunderer naturligvis det fulde beløb.

LÆS MERE PÅ VORES FACEBOOK HER

50% på årskort til borgere i Norddjurs


Borgere i Norddjurs Kommune kan i hele 2016 købe årskort til halv pris!


Et årskort giver et hav af fordele! Gratis entré og rabat til en lang række andre attraktioner. Rabat på dyk, Zzzzov med hajerne og meget mere!

KØB ÅRSKORT NORDDJURS HER

ZZZZOV MED HAJERNE I KATTEGATCENTRET!


Kattegatcentret slår gabet op for ’Zzzzov med hajerne for familIer’ den 7., 14., 22. og 28. juli, hvor du har mulighed for at falde i dyb søvn lige under de store tropiske hajer.


Det er altså ikke en nattelur, man sådan lige har mulighed for at ta’ hver dag!

LÆS MERE OG TILMELD FAMILIEN HER

ALT FALDT I HAK, DA CAFÈ HACK LAVEDE RADIO BLANDT HAJER

Den 24. maj gæstede radioprogrammet Café Hack Kattegatcentret for at indspille radio blandt hajer!

Vi siger stort tak til alle dem, der var med til at skabe en formidabel aften i selskab med Søren Dahl, frømand Peter ”Tot” Andersen, foredragsholder, sundhedsguru Chris MacDonald, pokerstjernen Gustav ”Gus” Hansen og naturligvis dagens musikalske indslag Rasmus Nøhr.

Kattegatcentrets helt egen hajdirektør Bjarne Klausen var også med til at krydre radioprogrammet med spændende anekdoter fra hajernes verden.


Vi er ovenud tilfredse med, hvordan arrangementet forløb og er overbevidste om, at resultaterne af optagelserne bliver mindst ligeså gode. Programmet bliver sendt den 3. juli - så husk at stille ind på P4 til en lytter blandt hajer!


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet