Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

KONKURRENCE: VIND TO BILLETTER TIL CAFÉ HACK

Vind to eksklusive billetter til Café Hack i Kattegatcentret den 24. maj!

Du har nu mulighed for at vinde to eksklusive billetter, til når det populære radioprogram Café Hack på P4 drager ud på eventyr og optager radio blandt hajer i Kattegatcentret den 24. maj kl. 17-20!


Optagelserne bliver med masser af sjove anekdoter, fed live musik og spændende gæster bag mikrofonerne!


Blandt de spændende gæster er frømand Peter ”Tot” Andersen, sundhedsguru Chris MacDonald, pokerstjerne Gustav ”Gus” Hansen og Kattegatcentrets hajdirektør Bjarne Klausen! Og dagens LIVE-navn er Rasmus Nøhr!

VIND TO BILLETTER

Du kan deltage i konkurrencen om to billetter til Café Hack i Kattegatcentret på vores Facebook-side. For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive navnet på Café Hacks altid veloplagte vært – og også skrive, hvem du vil invitere med til Café Hack-optagelserne!

DELTAG I KONKURRENCEN PÅ VORES FACEBOOK-SIDE


KØB BILLETTER TIL CAFÉ HACK HER

Tangtastisk prøvedyk med hajer i Pinsen


Er tang-pandekager og et hav af andre tangtastiske oplevelser i pinsen ikke en stor nok bid for dig, kan du også booke et prøvedyk i Oceanariet, der for alvor giver dig mulighed for at tage en stor bid af Kattegat!


En dykker-oplevelse ud over det sædvanlige!

LÆS MERE HER

50% på årskort til borgere i Norddjurs


Borgere i Norddjurs Kommune kan i hele 2016 købe årskort til halv pris!


Et årskort giver et hav af fordele! Gratis entré og rabat til en lang række andre attraktioner. Rabat på dyk, Zzzzov med hajerne og meget mere!

KØB "ÅRSKORT NORDDJURS HER

Pinse-konkurrence: vind et årskort!


Deltag i vores konkurrence på Facebook, hvor du kan vinde et årskort! I pinsen kan du nemlig hver dag lave lækre pandekager - men hvad er den særlige ingrediens i vores pinse-pandekager?


Svar rigtigt på spørgsmålet i konkurrencen på Facebook - og vind et årskort!


DELTAG HER

Tangtastisk Pinse i Kattegatcentret

Kom og ta' en bid af havet, når vi ruller tang-pandekagedejen ud med et hav af tangtastiske oplevelser i Pinsen!

Vi inviterer hele familien til at ta’ en ordentlig bid af havet til Tangtastisk Pinse i Kattegatcentret den 14.-16. maj.

TRANG TIL TANG OG PANDEKAGER I PINSEN?

Hver dag i pinsen kl. 13.00 kan du lave din helt egen tang-pandekage og spise den med sprød blæretang og lækker havtorn marmelade som tilbehør!Oplev også vores rovdyr tage en bid af havet, når dyrepasseren hver dag dykker ned i Oceanariet for at fodre et væld af dyr fra Kattegat. Eller hvad med at opleve dyrepasserne fodre og træne sælerne og de store, tropiske hajer, der glædeligt også tager en luns af havet!


Velkommen til tangtastiske oplevelser for hele familien i pinsen!

LÆS MERE OM TANGTASTISK PINSE HER


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet