Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Kattegatcentret kåret som Nordens Bedste Akvarium!

Sådan! Vi har vundet Store Barnsemester-prisen i kategorien Nordens Bedste Akvarium!

Vi kan SLET ikke få armene ned i Kattegatcentret – vi har nemlig vundet Store Barnsemester-prisen i kategorien Nordens Bedste Akvarium! TUSIND TAK til alle jer, der har stemt på os – vi har verdens absolut bedste gæster i Kattegatcentret!


Det er svenske børnefamilier, der har nomineret Kattegatcentret til prisen, men det er folk fra hele Skandinavien, der de seneste par uger har stemt på deres favorit-akvarium.


Kattegatcentret var nomineret sammen med Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Den Blå Planet i København og 10 andre akvarier fra henholdsvis Norge, Sverige og Finland.


Læs mere her

Zzzzov med hajerne i påskeferien


Har du prøvet at sove under eller ved siden af store hajer? Så har dig og din familie chancen i påskeferien, hvor vi slår dørene op for "Zzzzov med hajerne for familier" den 23. marts.


En ÆG-ceptionel oplevelse for hele familien, der bider sig fast for altid!

Læs mere her - og book sovepladser til hele familien

Café Hack laver radio blandt hajer!


Kom og se radio blandt hajer den 24. maj, hvor det populære radioprogram Café Hack laver sommeroptagelser i Kattegatcentret!


Her kan du opleve Danmarks mest lyttede radioprogram på tætteste hold - og samtidig nyde en lækker servering med ”alt godt fra havet”!


Læs mere - og KØB BILLET HER

Mød Doktor Knivskarp i påsken


Følg med på tætteste hold, når Doktor Knivskarp onsdag den 23. marts kl. 11 dissekerer en pighaj - og leder efter ÆG-ceptionelle hajæg!


Doktor Knivskarp går grundigt til værks og ved ALT om pighajer og andre fisk - så bare spørg løs!

Læs mere her - og se hele påskens ÆG-ceptionelle program

ÆG-CEPTIONELLE OPLEVELSER I PÅSKEN!

I påskeferien er der et hav af ÆG-ceptionelle oplevelser og aktiviteter for hele familien i Kattegatcentret!

I påskeferien (19.-28. marts) kan du kaste dig ud i et hav af ÆG-ceptionelle oplevelser og aktiviteter i Kattegatcentret!Du kan blandt andet klippe ÆG-ceptionelt flotte gækkebreve med fiskemønster, lave lækre påske-fiskeæg af tang og blive ÆG-spert, opleve dykkeren lede efter ÆG-ceptionelle hajæg på bunden af Oceanariet og ta' på ÆG-ceptionel æggejagt i akvarierne!


Se hele det ÆG-ceptionelle program for påsken her


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet