Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Kæmpe julemarked i Kattegatcentret

Den 19. og 20. november vil julestemningen sprede sig i Kattegatcentret, når årets store julemarked løber af stablen.

Igen i år vil Kattegatcentret sørge for den gode julestemning blandt vores gæster, når der i weekenden den 19. og 20. november er julemarked. I år vil der være ca. 50 boder, der alle vil bugne af spændende julegaveidéer, julepynt, julegodter og meget, meget mere.


Vinteren er for alvor kommet til Danmark med sne og bidende kulde, og derfor er det tid til at trække indenfor i varmen. Kattegatcentret byder derfor dig, familien og vennerne indenfor i julevarmen, hvor I både kan fylde julesækken med gaver og godter, og på samme tid gå på opdagelse blandt hajer, rokker og andre spændende havdyr. En oplevelse der med garanti vil gøre dig bidt af havet!


Julemarkedet er åbent begge dage 10 -17, og der vil være gratis bybus fra Grenaa bymidte til Kattegatcentret hele dagen.


ENTRÉ KUN 25 KR.


Læs mere om det kæmpe julemarked her

Vinterbadning i Kattegatcentret


Er du en vandhund, der ikke er bange for at trodse vinterkulden, så vær med i Kattegatcentrets vinterbadeklub.


Hver tirsdag og fredag kl. 08.15 - i perioden 25. oktober 2016 - 11. april 2017 - mødes modige vinterbadere til et koldt gys i Kattegatcentrets lagune. Efter vinterbadningen vil der være hyggesnak, og vi byder på en kop varm the eller friskbrygget kaffe til kun 5 kr.


Læs mere om vinterbadning

Kattegatcentret går i vinterfisk


Med vinteren kommer kulden og mørket, og den kan til tider føles som en evighed. Men i Kattegatcentret holder vi skruen i vandet og byder indenfor til Vinterfisk.


Kattegatcentret vil hele vinteren byde varmt velkommen til landkrabber, der ønsker ly for vinterens vind og vejr. Her vil der altid være varm friskbrygget kaffe i Kattegatcentrets cafe, lysende lanterner og et væld af bidende gode oplevelser.

Læs mere om Vinterfisk

gratis ven med i Kattegatcentret


Alting er sjovere når vi er sammen med gode venner. Derfor kan du som børneårskortholder den 13. november tage en ven gratis med i Kattegatcentret.


Børneårskortholdere må tage én gæst i alderen 0-11 år med. I kan gå på opdagelse i de mange akvarier eller udfordre hinanden i spil og lege i ”Havet in Action”. Tag din ven i hånden, og kom en tur i Kattegatcentret. Husk at medbringe dit børneårskort.

Køb årskort

Få julesokken fyldt op med gaver i Kattegatcentret

Hæng din julesok op i Kattegatcentret og få en gave hver søndag i advent.

Julen står for døren, og derfor kan du igen i år hænge en julesok op i Kattegatcentret og få en gave af julenissen hver søndag i advent. Kom ned i Kattegatcentret med din helt egen julesok og få den hængt op allerede nu.


Kattegatcentret er heldigvis gode venner med julemanden, og vi har derfor lavet en aftale med ham om, at han hver søndag i advent sender en af sine gavmilde nisser forbi Kattegatcentret for at putte gaver i vores julesokker.


Alle er velkomne til at hænge en sok op, og det er selvfølgelig ganske gratis. Julesokkerne vil hænge ved indgangen, så du nemt kan hente din juleoverraskelse. Vi glæder os til at få alle de fine julesokker op og hænge, så julen rigtig kan indfinde sig i Kattegatcentret.


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet