Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Det' sørme, det' sandt, de'cember!

Find alle julepakkerne i akvarierne og vind en adventsgave eller leg pakkeleg med julemanden. Vi julehygger hele december!

Se med, når selveste julemanden dykker ned i Oceanariet og fodrer hajer, havål og stør - og find ud af, om vores fisk mon også spiser sild til jul, og om hvordan du kan hjælpe havets fisk ved at spise bæredygtige fiskeprodukter i julen. Vi leger også pakkeleg med julemanden – måske er du heldig at slå en sekser og få bid?



Du kan også gå på pakkejagt i akvarierne, og måske vinder du en spændende adventsgave. Den 14. december kl. 12 læser julemanden historier, og han tager gerne sutter med hjem til Grønland.


Se dagens oplevelser og aktiviteter her

Læs mere om julens oplevelser i Kattegatcentret her

Årskort TILBUD til borgere i Norddjurs


Borgere i Norddjurs Kommune kan i hele december og 2015 købe årskort til halv pris og blive medlem af havambassadør-klubben!


Årskortet giver mange fordele både i og uden for Kattegatcentret. Men vigtigst af alt bliver du en del af vores mission om at passe på havet.

Køb årskort her

Mangler du den perfekte julegave?


Med et gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet sikrer du en oplevelse for livet! Lad dig forsvinde i en stime af hornfisk og send vores fem forskellige hajarter et high-five!


Eller hvad med et årskort, som sikrer et hav af oplevelser i et helt år?


Køb gavekort her

Nye planer, frisk haj og ny hjemmeside!


Vi lægger i øjeblikket spændende planer for fremtidens oplevelser i Kattegatcentret - og som led i den udvikling har vi givet os selv en tidlig julegave og har frisket vores logohaj op.


Vi har også lanceret vores spritnye hjemmeside - lige til at dykke ned i!


Dyk ned i den her

Vi sætter fokus på skrald i havet

Oplev en tankevækkende ny udstilling i Kattegatcentret om skrald i havet.

I Stillehavet flyder der en gigantisk ø af delvist opløst plastik rundt, og langs de danske strande blander tang og muslingeskaller sig alt for ofte med lightere, sugerør og plastikposer. Hvor end i verden du befinder dig, er affald i havet et stigende problem med store konsekvenser for både mennesker og dyreliv.



Borgmester i Norddjurs Kommune, Jan Petersen, åbnede den 25. november en iøjnefaldende ny vandreudstilling i Kattegatcentret med titlen ”Marint affald”, der netop sætter fokus på problemet med affald i havet og langs strandene. Du kan se udstillingen frem til den 7. april 2015.


Læs mere her





Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet