Køb billet online & spar
Leg dig til masser af viden om fisk og sundhed i udstillingen "Det levende køkken".
Det levende køkken

Leg dig til masser af viden om fisk og sundhed i "Det levende køkken"

I "Det levende køkken" kan du skære en sild, tilberede en torsk og lege dig til masser af viden om fisk og sundhed.


Det digitale køkken

Kattegatcentrets levende køkken ligner et rigtigt køkken, hvor man kan filetere fisk, stege sild, smække en pizza i ovnen, mødes med familien om spisebordet og tage opvasken. Det hele er bare digitalt og fyldt med både sjov leg for hele familien og ny viden! Og vi vil godt garantere, at du bliver klogere.

Fisk og sundhed

Du ved måske, at det er godt for dit hjerte at spise fed fisk, men vidste du også, at fed fisk gør sædceller hurtigere og mindsker risikoen for at føde for tidligt. Eller at rotter bliver mindre nysgerrige, hvis de mangler omega-3 fedtsyrer.

Det er kun 10% af de danske børn, der får de 350 gram fisk om ugen, som Fødevarestyrelsen anbefaler både børn og voksne at spise. Og de fleste voksne spiser også for lidt fisk. Gælder det også dig? Så besøg ”Det levende køkken” i Kattegatcentret og bliv meget klogere på, hvorfor du skal spise fisk.


Lækre opskrifter med fisk

For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi lavet ti lækre opskrifter, som du kan få med hjem. Du kan også finde opskrifter på lækker fiskemad på facebooksiden Projekt FiSK.

Læs mere om udstillinger og oplevelseszoner her

Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her