Køb billet online & spar
Dyk med store hajer i Kattegatcentrets tropiske hajtank - eller book et prøvedyk i Oceanariet og dyk med havål, stør og fem forskellige arter af hajer.
Dyk med hajer

Kast dig ud på dybt vand og dyk med hajer!

Kast dig ud på dybt vand og dyk med hajer i Kattegatcentret! Du kan både bestille et prøvedyk i vores 1,5 millioner liter store Oceanarium, eller hvad med et BIG SHARK DIVE i vores store, tropiske hajtank?

I Kattegatcentret kan du dykke med hajer - hvad enten du er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give dig oplevelser for livet, og du kan være sikker på, at sikkerheden er helt i top.

Læs mere om vores forskellige typer af dyk her:

Book dyk her

Hvad med at give et dyk i oplevelsesgave?

Mangler du oplevelsesgaven, der bider sig fast for altid? Kan du også give en enestående dykkeroplevelse i gave - og giv gavemodtageren en oplevelse for livet! Husk, at man som gavekortholder skal booke dato for dyk via mail eller tlf. 8758 0517 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 16.00.

Køb gavekort til dyk i webshoppen

Prøvedyk i Oceanariet - Få en oplevelse og book et dyk blandt hajer
Prøvedyk

Prøvedyk i Oceanariet

Kast dig ud på dybt vand og book et prøvedyk i vores 1,5 millioner liter store Oceanarium med hajer, rokker og et ocean af andre havdyr.

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for hajer og en 2,5 meter lang havål, men nu har du muligheden! I vores 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer du helt tæt på. Lad dig forsvinde i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden og send vores fire forskellige hajarter et haj-five!

Om prøvedykket i Oceanariet

Dykket starter med en briefing, hvor du hører om de mange forskellige slags fisk og hvilke hensyn, der skal tages, når du dykker sammen med dyrene. En dykkerinstruktør er med i vandet – det eneste, du skal gøre, er at nyde oplevelsen! Hvis du bruger briller, skal du være opmærksom på, at der ikke kan benyttes briller i dykkermasken.

Dykket varer typisk 15 minutter. Samlet varer prøvedykket 1 1/2 time inkl. bad og omklædning samt briefing og gennemgang af udstyr. Når du er på sikker grund igen, får du et diplom for veludført prøvedyk i Oceanariet.

Er du allerede dykker?

Er du allerede certificeret dykker, har du også mulighed for at booke dykning i vores store Oceanarium og få noget helt ekstraordinært til din logbog!

Dykkerinstruktøren er under normale omstændigheder ikke med fritidsdykkeren i Oceanariet. Dykket kræver derfor minimum to certificerede dykkere – så del den vanvittige oplevelse med din buddy. OBS: Der skal være minimum tre deltagere på dykket den pågældende dag, ellers er vi desværre nødsaget til at aflyse eller rykke dykket.

Giv et prøvedyk i gave!

Mangler du oplevelsesgaven, der bider sig fast for altid? Giv et prøvedyk i gave - og giv gavemodtageren en oplevelse for livet!

Læs mere om gavekort her

Book dyk her

Fakta om dyk i Oceanariet

Prøvedyk:

 • Prøvedyk i Oceanariet kræver ikke dykkercertifikat
 • Minimumsalder: 14 år
 • Du skal kunne bære dit eget udstyr som vejer mellem 20 og 30 kg.

 • Pris:

  • Kr. 995,- inkl. lån af komplet dykkerudstyr og entré
  • Ved årskort til Kattegatcentret: 795,-

  Køb årskort

Certificeret dyk:

 • Dykning i Oceanariet for certificerede dykkere


Pris:

 • 950 kr. inkl. entré og leje af komplet dykkerudstyr
 • Husk dit dykkercertifikat og din logbog
 • Inden dykket skal du underskrive en ’sikker dyk-erklæring’

Husk:

 • Inden dykket skal du udfylde og underskrive en helbredserklæring. OBS: Du skal have udfyldt din helbredserklæring inden ankomsten til Kattegatcentret. Vær opmærksom på, at du skal medbringe en lægeerklæring, hvis du kan svare ja til nogle af spørgsmålene i helbredserklæringen
 • Du skal have et normalt helbred og skal kunne svømme uden hjælpemidler. Vi forbeholder os ret til at afvise en prøvedykker og tilbagebetale pengene, hvis vi vurderer, at dykket ikke kan gennemføres sikkerhedsmæssigt forsvarligt
 • Husk at medbringe badetøj, håndklæde og evt. gavekort
 • Kattegatcentret har dykkerdragter fra str. XS og sko op til str. 48Booking:

 • Husk at booke dit dyk i god tid
 • Gennemførelse af prøvedyk i Oceanariet er betinget af antallet af forhånds-tilmeldinger
   • Har du et gavekort, skal du henvende dig til Kattegatcentret for at booke et prøvedyk. Henvend dig på tlf. 8758 0517 i hverdage kl. 10-16

  Book dyk her

Prøvedyk i Big Shark Dive - Prøv Big Shark dive med de store hajer, hvis du har dykker certifikat
BIG SHARK DIVE

BIG SHARK DIVE - Sandtigerhajen venter på dig

Er du certificeret dykker, er et BIG SHARK DIVE i vores store, tropiske hajtank en oplevelse for sig!

De er der, du er der! Er du certificeret dykker, så er BIG SHARK DIVE i Kattegatcentrets tropiske hajtank en unik chance for at møde de imponerende dyr på nærmeste hold. Det er en wauw-oplevelse ud over det sædvanlige, når store pigrokker og tropiske hajer som revlehajer og vores imponerende sandtigerhaj elegant glider forbi helt tæt på!

Om Big Shark Dive

Dykket tager 20 minutter og foregår i hajtankens behagelige 21 grader varme vand. Du sidder på bunden og iagttager de store tropiske hajer, som kommer svømmende helt tæt på dig.

Læs mere om alle hajerne i hajtanken her

Giv et BIG SHARK DIVE i gave!

Mangler du oplevelsesgaven, der bider sig fast for altid? Giv et BIG SHARK DIVE i gave - og giv gavemodtageren en oplevelse for livet!

Læs mere om gavekort her

Book dyk her

Fakta om BIG SHARK DIVE

Om dykket:

 • Foregår i Kattegatcentrets store, tropiske hajtank
 • Du sidder på bunden og iagttager de store tropiske hajer, som kommer svømmende helt tæt på dig
 • Dykket kræver dykkercertifikat
 • Du skal medbringe din logbog og dit dykkercertifikat

Pris:

 • 1795 kr. hvis du certificeret med erfaring
 • Vigtigt: For at kunne booke et Big Shark Dive skal du have dykket inden for det sidste år og have minimum 30 dyk i din logbog. Har du ikke det, er der evt. mulighed for at få et certificeret dyk i Oceanriet inden dit Big Shark Dive til en samlet pris for begge dyk på 2520,-. Men det afhænger af din erfaring. Derfor bedes du kontakte receptionen på telefon 8758 0517, hvis du gerne vil booke et Big Shark Dive, men ikke har den nødvendige erfaring i din log bog
 • Hvis du har årskort får du 200 kr. i rabat på dit personlige dyk

Køb årskort

Husk:


 • Inden dykket skal du udfylde og underskrive en helbredserklæring. OBS:
  Du skal have udfyldt din helbredserklæring inden ankomsten til
  Kattegatcentret. Vær opmærksom på, at du skal medbringe en
  lægeerklæring, hvis du kan svare ja til nogle af spørgsmålene i
  helbredserklæringen
 • Du skal have et normalt helbred og skal kunne svømme uden hjælpemidler
 • Husk at medbringe badetøj, håndklæde og evt. gavekort
 • Kattegatcentret har dykkerdragter fra str. XS og sko op til str. 48


Booking:

 • Husk at booke dit dyk i god tid
 • Har du et gavekort, skal du henvende dig til Kattegatcentret for at booke dit dyk. Henvend dig på tlf. 8758 0517 i hverdage kl. 10-16
 • Book dyk her


Prøvedyk til alle! - Tilbud til dykkergrupper og dykkerklubber i Kattegatcentret. Dyk ned i fællesskabet! Dykning er altid en stor oplevelse, og jo flere man er, jo større er oplevelsen.
Dykkergrupper og dykkerklubber

Er I flere? Tilbud til dykkergrupper og dykkerklubber

Er I flere, der gerne vil dykke sammen? Så læs her om vores tilbud til dykkergrupper og dykkerklubber.

Dyk ned i fællesskabet! Dykning er altid en stor oplevelse, og jo flere man er, jo større er oplevelsen! Book en aften under vandet, næste gang dit firma, din familie, klub eller sportsforening skal ud på eventyr sammen. Dykning er også oplagt i forbindelse med en polterabend, hvor alle kan være med.

Vi sammensætter programmet i fællesskab med jer. Ud over prøvedyk kan det også omfatte guidet rundvisning i Kattegatcentret, middag i restauranten eller noget helt tredje.

Book dykning for dykkergrupper

Kontakt os for et tilbud på tlf. 8758 0517 mandag - fredag fra kl. 10.00 - 15.00 eller på mail: kc@kattegatcentret.dk.

Læs mere om events i Kattegatcentret for firmaer

Læs mere om events i Kattegatcentret for private

Book dykning for dykkerklubber

Tag dykkervennerne med på en anderledes dykkertur! I har sikkert haft mange gode dykkeroplevelser sammen allerede, men vi har noget, som ingen af jer har prøvet før. Her er der altid garanti for at møde et utal af forskellige fiskearter, og sigtbarheden er altid fantastisk god!

Havål, hajer, rokker, slethvar, makrel, torsk, sej og mange andre danske fisk venter i det 1,5 millioner liter store Oceanarium, og gennem den store panoramarude kan I skiftevis være med på en kigger fra landjorden.

PRIS:

850 kr. inkl. entré og leje af komplet dykkerudstyr. Grupperabatten opnås ved grupper på minimum 10 certificerede dykkere med eget udstyr.

Husk dykkercertifikat og logbøger. Inden dykket skal I underskrive en helbredserklæring

Book dykning for dykkerklubber:

For booking kontakt os på tlf. 8758 0517 mandag - fredag fra kl. 10.00 - 15.00 eller på mail: kc@kattegatcentret.dk.

Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her

Se dagens program i Kattegatcentret her

Giv et hajdyk i gave!

Mangler du oplevelsesgaven, der bider sig fast for altid? Giv en enestående dykkeroplevelse i gave - og giv gavemodtageren en oplevelse for livet!

Læs mere om gavekort her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her