I efterårsferien (uge 42) er der 'tryk på' oplevelserne for både børn og voksne i Kattegatcentret – og der er også sjove aktiviteter med 'slag i'!
Efterårsferie (uge 42)

Efterårsferie med 'tryk på' oplevelserne for hele familien!

I efterårsferien (uge 42) er der 'tryk på' oplevelserne for både børn og voksne i Kattegatcentret - og der er sjove aktiviteter med 'slag i'!

Du kan blandt andet spille 'bundfiske-banko' med dykkeren, trykke flotte Gyotaku-fisk, høre historien om den lille rødspætte og lave fabelagtige vandmænd!


Spil 'bundfiske-banko' med vores dykker


Er du en haj til Banko? Så kom og spil med, når vi hver dag i efterårsferien kl. 13 spiller bundfiske-banko - en sjov oplevelse med 'slag i' for hele familien. Her tager dykkeren som sædvanligt masken på og fodrer et mylder af fisk i Oceanariet - og styrer samtidig slagets gang. Måske får du 'Gamle Åle' og pladen fuld i bundfiske-banko? Der er en flot præmie på højkant hver dag!

Lav flotte aftryk af fisk med Gyotaku


I efterårsferien kan du også lave flotte aftryk af fisk - som du selvfølgelig får med hjem og kan putte i glas og ramme. Kunstformen hedder Gyotaku og stammer fra Japan, hvor fiskere i 1800-tallet opfandt metoden til at registrere deres fangst. En sjov og kreativ aktivitet for både børn og voksne!

Doktor Knivskarp er i stødet!


Doktor Knivskarp er i stødet onsdag den 18. oktober kl. 11, når han dissekerer en elektrisk ål! Og du kan opleve det hele HELT tæt på! Hvordan giver den elektriske ål stød? Hvor lang kan den blive, hvad var dens sidste måltid - og hvor farlig er den? Doktor Knivskarp ved ALT om fisk, hajer og andre spændende havdyr, så bare spørg løs! (OBS: 18/10)

Hør ”Den lille rødspætte og ulken” – og lav fabelagtige vandmænd!


Når der er 'tryk på' oplevelserne i efterårsferien, kan de mindste godt have behov for et lille pusterum - og hvad er mere hyggeligt end højtoplæsning?

I efterårsferien er vi så heldige at få besøg af børnebogsforfatter Pia Brummerstedt, der lørdag den 14/10 og søndag den 15/10 læser højt fra sin børnebog ”Den lille rødspætte og ulken”! Et klassisk eventyr med drama, humor og finurlig ordleg, der sammen med smukke illustrationer samler både store og små omkring havets mangfoldige liv. Efter højtoplæsningen laver vi fabelagtige vandmænd med kunster Sara Legind-Hansen! En sjov, hyggelig og kreativ oplevelse for både børn og voksne! (OBS: 14/10 & 15/10)

Program: Oplevelser og aktiviteter for børn og voksne i efterårsferien (uge 42):10.00: Juhuu, Kattegatcentret åbner – der er 'tryk på' oplevelserne i efterårsferien!
10.00: Bestil et prøvedyk i Oceanariet - og kom tæt på hajer. Book her!
10.30-14.00: Hør "Den lille rødspætte og ulken" – og lav fabelagtige vandmænd! (14/10 & 15/10)
11.00: Lav flotte aftryk af fisk med Gyotaku (Ikke 14/10, 15/10 & 18/10)
11.00: Doktor Knivskarp dissekerer en elektrisk ål! (18/10)
11.30: Sæt dig godt til rette i biografen – der er film!
12.00: Vores søde sæler og lille sælunge fodres og trænes i lagunen
13.00: Spil 'bundfiske-banko' med dykkeren
14.00: Haps … tid til fodring og træning af de store, tropiske hajer
15.00: Vores søde sæler og lille sælunge fodres og trænes igen – de fortjener en klapsalve
15.30: Lav flotte aftryk af fisk med Gyotaku
16.30: 'Zzzzov med hajerne for familier' den 16/10 & 19/10 - book her!
17.00: Der har nu været 'tryk på' oplevelserne i efterårsferien, og vi siger tak for i dag!

Har du set vores nuttede lille sælunge?

Køb billetter i webshoppen

Læs om vores kæmpe julemarked 18.-19. nov.

Køb billet til verdenskendt undervandskoncert med AquaSonic
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her