Køb billet online & spar
I efterårsferien er der vilde oplevelser og aktiviteter for hele familien i Kattegatcentret!
Efterårsferien (uge 42)

Oplev to nuttede pingvinunger i efterårsferien!

Hej haj efterårsferie! Besøg Kattegatcentret i efterårsferien og kast dig ud i et hav af spændende oplevelser og aktiviteter. Du kan blandt andet lave flotte havtryk og opleve det spektakulære pingvinanlæg i to etager, hvor to nuttede pingvinunger lige har lært at svømme!

Køb billet online & spar

Nuttede pingvinunger i efterårsferien

Kom og oplev vores to nuttede pingvinunger i efterårsferien, der ikke er til at stå for, når de vralter afsted efter deres forældre og får mad. Måske er du også så heldig at opleve ungerne tage sig en svømmetur i det 200.000 liter store pingvinbassin - de har nemlig lige lært at svømme!

Gyotaku

Spændende aktivitetsprogram i efterårsferien

Efterårsferien byder også på et spændende aktivitetsprogram fyldt med oplevelser og aktiviteter for både store og små. Du kan blandt andet lave dit eget flotte havtryk med kunstformen gyotaku, der er en sjov og kreativ aktivitet for havnørder i alle aldre! Programmet byder også på fodring og træning af hajer og sæler - og gi' lige dykkeren en haj-five, når han dykker ned i det kæmpestore Oceanarium for at fodre rokker, hajer og et mylder af fisk. I efterårsferien kan du også hver dag møde Hav-eksperten, der nok skal få dig tættere på de forunderlige havdyr, end du nogensinde har været før!

Hej haj efterårsferie

I efterårsferien kan du også opleve vores splinternye hajudstilling, og hvis du ønsker at komme endnu tættere på hajerne, kan du også hive dykkerdragten over hovedet og booke et prøvedyk med hajer! Eller hvad med at rulle soveposerne ud og sove om kap med hajerne sammen med familien? Der er ledige pladser på vores populære overnatningsarrangement "Zzzzov med hajerne for familier" den 18. oktober!

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17 i efterårsferien uge 42 (14.-22. oktober) – vi ses!

program efterårsferien 14.-22. oktober (uge 42)

10:00: Juhuu Kattegatcentret åbner!

11:00: De søde sæler fodres og trænes i lagunen

11:15-14:50: Lav flotte havtryk med kunstformen gyotaku

11:30-12:00: Udforsk dyrene med Hav-eksperten i det nye laboratorium

13:00: Fodring af fiskene i Oceanariet

14:00: Haps ... tid til fodring og træning af de store, tropiske hajer!

15:00: Sælerne fodres og trænes igen - de fortjener en klapsalve

15:30: Havnørderi med Hav-eksperten!

17:00: Du er nu blevet bidt af havet i din efterårsferie, og vi siger tak for i dag!

Se dagens program her

Læs om kæmpe julemarked den 18.-19. november

Køb billet online & spar

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her