Køb billet online & spar
Hajtræning - og fodring

Træning og fodring af tropiske hajer

Træning og fodring af hajerne i den tropiske hajtank giver dig for alvor indsigt i de fascinerende hajer!

Oplev den store rokke danse (og pjaske!) i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet, og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd. Nursehajerne skal selvfølgelig også have dagens ret, revlehajerne er klar til at bide blæksprutter over med sine skarpe tænder, og sandtigerhajen nærmer sig langsomt for til sidst at lave et overraskelsesangreb.

KUN 6 CM MELLEM DIG OG HAJERNE

Stå helt tæt på og få vand i håret - eller se det hele fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne! Alle dyrene er vant til at blive fodret oppefra, så hold grabberne ude af vandet!

Det er også under hajfodringen, at du kan opleve den fascinerende træning af vores store nursehajer - vær klar til at falde på halen, når de ruller rundt på ryggen som en labrador!

Se i aktivitetskalenderen, hvornår du kan opleve fodring af hajerne

I Kattegatcentret træner vi vores store, tropiske hajer!
Træning af hajer

Man kan da sagtens træne hajer!

Tro ikke på Hollywood, når de siger, at alle hajer er farlige. Faktisk er de både fascinerende og helt uundværlige for økosystemet. Kattegatcentret er et af de eneste akvarier i Europa, der træner hajer – oplev for eksempel, hvordan de store nursehajer let og elegant glider op på træningsrampen og ruller rundt på ryggen.

Læs mere om vores hajtræning her

Se i aktivitetskalenderen, hvornår du kan opleve vores hajtræning

TRÆNING FOR HAJERNES SKYLD

Vi træner dog ikke hajer for showets skyld, men for hajernes skyld. Træningen skaber nemlig tillid og vænner hajerne til kontakt med mennesker. På den måde kan dyrepasserne lettere holde øje med hajernes helbredstilstand, måle dem og behandle dem for eventuelle sygdomme.

Book et prøvedyk med hajer her

Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her

Bliv klogere på de fascinerende hajer - havets herskere!

Køb gavekort til et hav af oplevelser i Kattegatcentret

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her